På foraeldremyndighed.dk kan du få advokathjælp til fælles forældremyndighed og fri proces

Advokatfirmaet Strauss & Garlik

Barnet skal altid være i fokus, når du går fra ægtefællen, da de ikke forstår, hvad der foregår, og derfor kan tro, det er deres skyld. Med hjælp fra www.foraeldremyndighed.dk kan du finde frem til den bedste løsning for barnet. Det kan være, du kan få fri proces, eller der måske kan blive fælles forældremyndighed.

Fri proces i forældremyndighedssager

Der er en mulighed for, at du kan få fri proces i forældremyndighedssager. Hvis din sag ender i Familieretten, er der en chance for fri proces. Advokatfirmaet Strauss & Garlik kan hjælpe dig, hvis du har spørgsmål angående fri proces til din sag. Der er økonomiske betingelser, der er gældende for, at staten kan betale for din sag. Hvis din indtægt ikke overstiger 329.000 kr. i året, og med 57.000 ekstra for hvert barn du forsørger, vil du kunne få fri proces. Det må dog ikke være en sag, du har startet, det skal være en ny sag, der ikke er afgjort før. Er du i tvivl om noget, eller har brug for hjælp, så har www.foraeldremyndighed.dk den information, du mangler.

Opnå fælles forældremyndighed i forbindelse med skilsmisse

Hvis I kan finde ud af at få fælles forældremyndighed til at fungere, så vil det uden tvivl være det bedste for barnet. Når jeres barn ser, at I kan samarbejde, så vil der være ro på og knap så meget skyldfølelse. Har I brug for juridisk hjælp, så har Advokatfirmaet Strauss & Garlik den rette erfaring, der kan guide jer til den bedste løsning. Ved fælles forældremyndighed er det vigtigt, at I er enige om alt, der vedrører barnet. Det gælder, uanset om der skal udredes for ADHD, eller I skal have barnet til psykolog, da I så skal være enig om hvilken. For store samarbejdsvanskeligheder kan føre til Familieretten, der vil tage sagen op til revision. Tag ind forbi www.foraeldremyndighed.dk for at lære mere eller få den rette hjælp.