Frokostordning og lækker mad til konfirmation

Madkonceptet

Madkonceptet tilbyder mad til konfirmation, der er af en eksklusiv kvalitet, men til en god pris. Du kan også tilmelde dig den lækre frokostordning, der er kendt i hele København. Klik ind på madkonceptet.dk, og læs mere om cateringmulighederne i Hovedstadsområdet. Der leveres tapas, brunch m.m. ud af huset til private og erhverv.

Madkonceptet leverer frokostordning i hele København

En frokostordning fra Madkonceptet er en skøn oplevelse midt på arbejdsdagen, som er med til at give smag og substans på hverdagen. Det er skønt at samle sig i en mere casual omgivelse med kollegaerne og nyde fristende retter, der er lavet af de bedste råvarer. Madkonceptet tilbyder nemlig levering af firmafrokost i hele København. Den kvalitetsrige mad er allerede i dag et stort hit hos virksomheder i KBH, og flere og flere er begyndt at få øjnene op for de massive fordele ved en frokostordning. Firmafrokost konceptet er kommet for at blive, og det gælder ikke kun for københavnske kontorer, men også andre danske byer samt andre erhverv som fabrikker og offentlige institutioner. Hos Madkonceptet tages ingen ekstra gebyrer på specielle ønsker til folk med kostrestriktioner som f.eks. vegetarer og veganere samt mennesker, der ikke ønsker svinekød. Læs mere med ét klik på www.madkonceptet.dk.

Eksklusiv mad til konfirmation med en god kuvertpris

Mad til konfirmation fra Madkonceptet kommer med garanti til at blive et hit hos konfirmanden og samtlige gæster. Denne buffet indeholder nemlig mad til alle, og som er medvirkende til at gøre konfirmationen anno 2020 til en mindeværdig oplevelse. Se alle retterne, som indgår i den store konfirmationsbuffet. Klik ind på madkonceptet.dk, og læs mere om mad til konfirmation med levering i København. Vælg selv, om du ønsker levering eller afhentning. Husk at bestille årets konfirmationsbuffet i god tid hos Madkonceptet, og slip for selv at stå med gryderne på denne store dag, som man meget hellere vil nyde sammen med sit barn. Konfirmationsmaden er bygget på de bedste råvarer og kokkene arbejder med stor passion for at sikre jer den bedste madoplevelse.

Læs om muligheden for mad til konfirmation og frokostordning i hovedstaden på madkonceptet.dk.