Hold dit kæledyr sundt med kosttilskud og andet fra Dyrlægens Gård

Som mange danske dyreejere efterhånden godt ved, er Dyrlægens Gård den helt rette butik at starte med at kigge forbi når man skal bruge forskellige slags kosttilskud til katte eller hunde, eller måske et dejligt tyggeben til hunde, man kan glæde ens bedste firbenede ven med. Butikken drives af erfarne folk, der går ekstra langt for at sikre at man får en god shoppeoplevelse når man handler hos dem. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Forbedr for din hunds mundhygiejne med tyggeben

Hver gang man besøger www.dyrlaegensgaard.dk, bliver man præsenteret for et af landets absolut bedste udvalg online inden for alt der har med produkter til hunde, katte og mange andre arter af kæledyr at gøre. Her kan man blandt andet købe tyggeben til hunde. Man kan på en måde godt sammenlignende gode tyggeben til hunde med at børste tænder for os mennesker. Når hunden gnaver i tyggeben, så er det nemlig både godt for tænderne og hygiejnen i mundhulen, hvis man vel at mærke sørger for at vælge tyggeben til hunde i ordentlig kvalitet, som er gode for hundetænder. Dyrlægens Gård anbefaler / fører selv tyggeben til hunde fra Whimzee, som fås i flere gode varianter. Klik eventuelt selv ind på hjemmesiden hvis du vil kigge nærmere på kataloget med tyggeben til hunde.

Bredt udvalg af kosttilskud til katte

Tyggeben til hunde er naturligvis blot én af mange typer tilbehør til kæledyr man finder i kataloget hos Dyrlægens Gård. Du kan blandt andet også købe diverse kosttilskud til katte og hunde. Kataloget med kosttilskud til katte tæller blandt andet Kalm til katte – et beroligende middel til stressende situationer for katten, Omega-3 olie til katte, Diapro, Arthroflex Omega til katte og meget mere. Har du spørgsmål vedr. valg af tyggeben til hunde, kosttilskud til katte eller lignende, kan du altid kontakte kundeservice og få en snak.