Opladerstationer og powerbanks med stikkontakt fra Charging.dk

Charging.dk

Det kan medføre en væsentlig forøgelse i omsætning at installere en opladerstation i shoppingcentret, lufthavnen eller konferencen. Charging.dk er en ekspert, der opererer i Danmark, og som også har et stort udvalg af powerbanks med stikkontakt i små og store størrelser. Læs mere online, og bestil direkte fra webshoppen af.

Opladerstation til erhverv – Læs mere her

Det er smart med en opladerstation i indkøbscentret eller måske til messen. De fås i mange koncepter hos Charging.dk, der også tilbyder opladerstationer som værdiskabe, der egner sig til alt fra svømmehaller til trafikknudepunkter. De mange kommercielle opladningsløsninger skal ses som en investering. Med en opladerstation er man i stand til at holde fast på potentielle kunder og gæster i længere tid. Dette kan indirekte forøge omsætningen bl.a. ved flere køb i centret eller ved at benytte en service i længere tid for en højere pris. Køb en opladerstation som et bord, eller bestil værdiskabe som SAFE6 og SAFE8 skabene til opladning af mobiltelefoner. Hvert skab har mulighed for at oplade tre smartphones ad gangen. Du finder også opladerstationer med skærm, eller køb en ladestation med stemmestyring til mobiltelefoner og tablets. Bestil online fra denne ekspert, der har opladningsløsninger til erhverv.

Køb en særdeles kraftig powerbank med stikkontakt

Køb en powerbank med stikkontakt. Har du behov for en større powerbank, som kan mere end blot at forsyne en smartphone eller tablet med strøm? Hos Charging.dk finder du sværvægtere med stikkontakt. Køb powerbanks med håndtag helt op til 1000 watt, der kommer med et væld af udgange, og som kan oplades via solceller. Du finder også den perfekte firmagave hos Charging.dk. En powerbank er en glimrende firmajulegave, som enhver medarbejder, forretningspartner eller kunde kan få stor glæde af. Klik ind forbi Charging.dk og se modellerne med stikkontakt.

Kigger du efter en opladerstation til erhverv? Se modellerne med værdiskabe til kunder, eller køb en ladestation som bord. Du finder også kraftige powerbanks med stikkontakt online hos Charging.dk.