Kæmpe udvalg af HOK legetæpper og magnetlegetøj fra Magnatiles

Legebyen.dk

Hos Legebyen.dk kan du scrolle igennem et kæmpe udvalg af legetøj med alt fra HOK legetæpper til Magnatiles magnetlegetøj. Disse to emner belyses i denne artikel, men hvis du vil hoppe direkte til varerne, skal du blot klikke ind på www.legebyen.dk.

HOK legetæpper giver grobund for timevis af leg

HOK legetæpper er innovative, og de giver en kreativ ramme for sjov leg. Leg sammen med dit barn, eller lad det lege alene på et af de mange skønne og flotte HOK legetæpper. De fås med trafik, zoologiske have, dinosaurer, hinkebane og meget mere. Dit barn kommer ikke til at skulle vente i lang tid efter, at der er bestilt, fordi Legebyen.dk opererer med en hurtig levering på blot 1-2 hverdage. En anden fordel er 365 dages returret på HOK legetæpper og andre produkter på www.legebyen.dk. Man kan med fordel supplere legen med et sæt modelbiler, du også kan bestille hos forhandleren, eller andre figurer fra webshoppen, eller man allerede er i besiddelse af i legetøjsskabet. Timerne forsvinder hurtigt, når man har det sjovt på et af de interessante HOK legetæpper, som overholder sikkerhedsstandarderne EN71 del 1, 2 samt 3. Tag et kig på de forskellige varianter. Sæt dig eventuelt sammen med dit barn, og scroll gennem de sjove HOK legetæpper. Alternativt, er dette en glimrende julegaveide, som virkelig kan bringe glæde de efterfølgende dage i juleferien og naturligvis langt ude på den anden side af nytår.

Magnatiles kan købes på www.legebyen.dk

I en anden, omfattende kategori, kan du købe magnetisk legetøj fra japanske Magnatiles. Dette legetøj er skabt i Japan helt tilbage i 1992 af en matematiklærer. Det kan benyttes helt ned til tre år, og det indeholder mange spændende figurer og farver. Barnet lærer noget om symmetri, mønstre og genkendelse. Barnet har mulighed for at udfolde sig kreativt på eget hold, eller forældrene kan have det sjovt sammen med drengen eller pigen med Magnatiles magnetlegetøj. Se de gode Magnatiles tilbud online på www.legebyen.dk.

Hos Legebyen.dk finder du et fantastisk udvalg af magnetisk legetøj fra Geomag og Magnatiles, ligesom du kan bestille de interessante og sjove legetæpper fra HOK online via hjemmesiden.