Vælg mellem Puma Suede sneakers, 2NDDAY frakker og meget mere hos EDIE

EDIE

Har du set de fede Puma Suede sneakers? Tag et kig på edie.dk, køb nye sporty og cool sko, og find også en masse tøj eller overtøj til at sammensætte stilen hos EDIE – hvad med en 2NDDAY frakke?

Køb de cool Puma Suede sneakers online på edie.dk

Puma er et klassisk sportsmærke med historie tilbage til 1924, og i dag er det et af de største sportsmærker i hele verden med salg på forskellige kontinenter. Mange associerer dem med deres fede sneakers, som de også er helt vilde med hos EDIE. Derfor finder du på edie.dk et flot udvalg af de såkaldte Puma Suede sneakers, der fx fås i en klassisk rød farve eller i lyserød, oliven og sort. Skil dig ud i gadelivet med et par street sneakers, der går godt i spænd med resten af garderoben. Det er komfortable sko, som du har lyst til at gå i – hver dag. Sneakers fra Puma Suede serien fås naturligvis i forskellige størrelser, og du finder også badesandaler fra mærket. Se de eftertragtede modeller på edie.dk.

2NDDAY frakke – stilfuld og rå

Leder du efter en flot frakke til at pifte stilen op? Mærket 2NDDAY kan anbefales, som især har fokus på det feminine, men også det rå aspekt. Der, hvor 2NDDAY også skiller sig ud, er på deres pasform, og dette er også gældende, hvis man køber en frakke fra mærket. Mærket er et subbrand af DAY Birger et Mikkelsen og er for alvor ved at tage fat i den danske modeverden. Derfor finder du også kjoler, toppe, T-shirts, bukser og meget andet fra dette skønne mærke på edie.dk. 2NDDAY er lig med tøj til enhver lejlighed til kvinden med sans for stil, og som ikke er bange for at vise sig frem, som hun er. Herfra kan det på det varmeste anbefales, du klikker ind på edie.dk og kigger på deres kollektioner fra 2NDDAY, hvis du er forelsket i rå og trendy designs.

Køb 2NDDAY mode som fx ny frakke eller fede Puma Suede sneakers hos EDIE.