Flot udvalg af økologisk babytøj og 4ocean armbånd til gode priser her

OrganicFootsteps

Hos www.organicfootsteps.dk gås der op i miljø og bæredygtighed. Det kan du nemt og hurtigt se i deres flotte sortiment af bl.a. alverdens økologisk babytøj samt de smukke 4ocean armbånd, hvis producent er en organisation, der kæmper for at mindske skrald i vores verdenshave. Støt kloden og din egen hverdag hos Organic Footsteps.

Økologisk babytøj i høj kvalitet

Ønsker du at skabe en rolig og tryg base for din lille guldklump? Udover bæredygtige legetøj m.m. kan du nu hos Organic Footsteps tage skridtet videre med økologisk babytøj til dit barn. Med økologisk babytøj er dit barn ikke eksponeret for kunststoffer og kemikalier. Du finder økologisk babytøj i alle afskygninger – find bl.a. nuttede sparkedragter, søde kjoler, fine bukser og meget mere. Økologien gør, at tøjet er i naturlige, rolige farver, som mørkeblå og rosa, der virker beroligende og passer til barnets trygge rammer. Det økologiske babytøj er naturligvis tilgængeligt for alle, og derfor finder du både pige- og drengetøj til dit barn i størrelser fra 50/56 til 98/104. På den måde kan alle børn nyde godt af det lækre, naturlige tøj fra Organic Footsteps.

Flotte og miljøvenlige 4ocean armbånd

Går du op i miljøet, og vil du gerne bidrage til arbejde, der støtter og kæmper for vores klode? Det kan du let gøre hos Organic Footsteps, der forhandler de fine 4ocean armbånd. Når du køber et 4ocean armbånd, er du automatisk med til at støtte et godt formål. 4ocean armbåndene er nemlig produceret af 100 % genanvendelige materialer – de fine klare perler er nemlig lavet af glasflasker, mens armbåndets snor er lavet af plastik, der er fundet i verdenshavene. Ved køb af et 4ocean armbånd støtter du, med dine penge, en organisation, der kæmper for at rense verdenshavene for affald – og samtidig får du et fint, pyntende armbånd med i din gode gerning.

Organic Footsteps er stedet, du hurtigt kan finde bæredygtige alternativer til din hverdag – både til dig, dine børn og resten af familiens medlemmer. Gør noget godt for dig selv og din omverden her.