BabyRiget forhandler Haakaa brystpumper og Name It body

BabyRiget

Når den lille er på vej, så er der nogle ting du bør have i orden, så du ikke skal tænke på det senere, og mangle det, når det nye familiemedlem endelig er landet. Hertil er BabyRiget den rette løsning. De har alt du skal bruge til den lille ny, det gælder både Name It body og Haakaa brystpumper.

Skån brystvorterne med Haakaa brystpumper

Der kan være flere årsager til at bruge en brystpumpe, men uanset grunden er Haakaa brystpumper et godt valg. Du finder et udvalg af dem hos BabyRiget, der står inde for deres kvalitet. Haakaa brystpumper fungerer med undertryk. Det betyder at du blot skal trykke flasken ind så luften kommer ud, og så placerer du den så brystvorten er i midten. Når du giver slip, sætter den sig fast, og pumper på den måde. Haakaa brystpumper er altså skånende for brystvorten, da der ikke suges i den, hvis modermælken ikke kommer ud. Haakaa brystpumper er lavet i 100 % silikone, og er lette at rengøre. Lyder Haakaa brystpumper som det rette valg for dig, så finder du dem hos BabyRiget.

Brug økologisk Name It body til den lille ny

Brystpumper er dog langtfra det eneste BabyRiget har at byde på. De har også Name It body, der kommer i flotte farver og designs. En body er simpelthen uundværlig når man har en lille baby, og med Name It body er du ikke blot sikret flotte designs, de er også lavet i økologiske materialer. Derfor er en Name It body en perfekt løsning til babyer, der netop har en sart hud. Name It body er derfor den helt rigtige body til babyen. Da du har et udvalg af mange forskellige og pæne designs, i flere farver, så finder du det rette til din baby. BabyRiget har et spændende udvalg af Name It body, men har også meget andet spændende til mor og baby.