Meget lærerig coaching i kommunikation samt foredrag om sprog

GlobalDenmark

Den danske virksomhed GlobalDenmark har en mission om at hjælpe virksomheder med redskaber til optimal kommunikation på tværs af fag-, kultur- og sproggrænser. Dette gør de gennem konsulationsarbejde, hjælp til oversættelser og kurser og lignende. Du kan på deres hjemmeside blandt andet læse om deres coaching i kommunikation og foredrag om sprog.

Effektiv coaching i kommunikation af eksperter i området

Hvis din virksomhed mangler mere viden og/eller værktøjer til kommunikation både nationalt og internationalt, så er global-denmark.dk det rette sted at besøge. GlobalDenmark tilbyder nemlig coaching i kommunikation til din virksomhed. Igennem deres åbne kurser og skræddersyede kurser, kan de give dig den helt optimale coaching i kommunikation, som ender ud i, at du kan kommunikere dine budskaber stærkere og har en bedre forståelse for kulturer og andre eventuelle grænser. Herudover tilbyder GlobalDenmark i forbindelse med deres coaching i kommunikation professionel hjælp til oversættelse og tekstservice til din virksomhed. Så tag et klik ind på global-denmark.dk. – Det første skridt til coaching i kommunikation og et skridt tættere på at sætte din virksomhed på verdenskortet.

Lær mere på kortere tid – foredrag om sprog hos GlobalDenmark

Hvis din virksomhed eller afdeling står og mangler et input til kultur, sprog, samarbejde eller andet, så er GlobalDenmark her for at hjælpe dig. GlobalDenmark tilbyder nemlig tankevækkende foredrag om sprog, globalisering og meget mere. Et foredrag om sprog kan være med til at hjælpe din virksomhed, med at trodse de kulturelle og sproglige barrier fx ved indtrængningen af et nyt marked. De foredrag om sprog, som virksomheden tilbyder, både på dansk og engelsk, kan nemlig være med til at bruge din egen kulturelle baggrund som et redskab til at kommunikere over din egne grænser. Tag et klik ind på global-denmark.dk og læs mere om GlobalDenmark’s foredrag om sprog og meget andet. GlobalDenmark kan hjælpe din virksomhed eller afdeling med coaching i kommunikation, foredrag om sprog og meget mere. Tag et klik ind på global-denmark.dk og læs mere.