Frokostordning og receptionsmenu ud af huset i København

Madkonceptet

Madkonceptet leverer mad ud af huset uden kompromiser. Deres menuer byder på alt fra tapas til frokostordning, ligesom du også finder en speciel receptionsmenu – altid mad af den bedste kvalitet.

Receptionsmenu som fingerfood – Læs mere på madkonceptet.dk

Madkonceptet har en receptionsmenu, som består af kulinariske oplevelser, der kan spises uden brug af hverken kniv eller gaffel. På www.madkonceptet.dk kan du bestille fingerfood til receptionen eller ferniseringen. Du kan selv tilvælge de små anretninger, du ønsker. Der er en lang liste af valgmuligheder med alt fra sticks med dadler og bacon til butterdejs pizza med lækker tomat, basilikum og parmesan. Du betaler per kuvert og per antal af små anretninger, så du derved selv kan styre menuen og prisen. Madkonceptet sætter krav om en minimumsbestilling på 30 kuverter i forbindelse med deres receptionsmenu. Der tilbydes levering til København for et mindre gebyr. En god receptionsmenu kan løfte stemningen til ethvert jubilæum, åbent hus eller lignende, hvor fingerfood er et populært valg – også en oplagt ide til studenterkørslen!

Madkonceptet tilbyder en ekstraordinær frokostordning

Madkonceptet tilbyder også lækker og frisk catering i hverdagen til virksomheder i København og på Sjælland. Madkonceptet udmærker sig i forhold til andre frokostordninger med mere eksklusiv mad, innovative retter og naturligvis de friskeste råvarer. Det er nemt at bestille en frokostordning på madkonceptet.dk, og det er lækkert ikke at skulle tænke på madpakken eller tage hen til et spisested hver eneste pause. Madkonceptet udmærker sig også ved at tilbyde alternativer til vegetarer, allergikere, veganere og folk, som abstinerer fra svinekød eller andre ingredienser – ingen ekstra gebyrer! Den typiske frokostordning består af en varmt ret, fyldig salat og en grøn salat samt pålæg, brød og nogle dage osteanretning og dessert.

Madkonceptet er leveringsdygtige med mad ud af huset i København. Firmaer kan med fordel bestille en frokostordning med det hele. På madkonceptet.dk kan du også vælge diner transportable i form af tapas eller en receptionsmenu, der egner sig til åbent hus eller fernisering.