Find slushice koncentrat eller et belgisk vaffeljern fra Kelds Funfood

Festivaler, fester og andre arrangementer kræver de helt rigtige elementer, der gør dem sjove og anderledes. Hos www.kelds-funfood.dk kan du være sikker på at finde det rette til festlige begivenheder. Det gælder både slushice koncentrat og maskine, samt et effektivt og godt belgisk vaffeljern.

Anskaf slushice koncentrat i flere smage som Cocio og hindbær

Med en slushice maskine er der helt sikkert behov for slushice koncentrat. Tager du ind forbi kelds-funfood.dk, så kan du være sikker på at finde netop det. De har et udvalg af forskellige typer slushice koncentrat i flere forskellige smage. Blandt andet kan du få slushice koncentrat med smag af Cocio, med hindbær, grøn champagne og cola, i blandt andre. Du kan vælge mellem 2 til 10 liters dunke, så du hverken får for meget eller for lidt. Du vil helt sikkert have brug for mere slushice koncentrat i caféen, end du har brug for til dit barns børnefødselsdag. Når du skal bruge én eller flere slushice koncentrat, så kan du være sikker på at du finder det rette i det store udvalg hos Kelds Funfood.

Få et belgisk vaffeljern til festlige begivenheder

Til sommer, vinter, forår og efterår vil der altid være plads til at spise belgiske vafler. Du kan hos Kelds Funfood finde et belgisk vaffeljern, der passer til dit forbrug. Det er uanset om du skal bruge et belgisk vaffeljern i hjemmet, eller en begivenhed. Du vil altid være sikret, at et belgisk vaffeljern kommer i den bedste kvalitet. Du kan også finde dem i dobbelt vaffeljern. Det vil blandt andet være praktisk, når du holder et arrangement, eller til en café der serverer belgiske vafler. Et belgisk vaffeljern sikrer at du får lavet ordentlige vafler. Uanset hvor du har brug for et belgisk vaffeljern, vil du være sikker på at de kommer i kvalitet. Kelds Funfood har nemlig produkter i god kvalitet, så du kan være sikker på, at du får det bedste med et belgisk vaffeljern fra dem.