Find årets firma julegave eller løbetøj til DHL-stafet hos MarkOn

MarkOn

Køb alt til firmaet hos MarkOn. Find fx løbetøj inkl. T-shirts med eget logo og firmanavn, som kan bruges til DHL-stafetten anno 2019. Når julen nærmer sig, hjælper er der hjælp at hente til valg af firma julegaver til dine medarbejdere på markon.as.

Vælg den rette firma julegave på www.markon.as

Det er lidt forskelligt, hvad man som dansk virksomhed gør i forhold til årets firma julegave. En løsning, der er populær, er ”vælg selv firma julegaver”. Hvis du benytter dig af denne løsning hos MarkOn har de mere end 300 forskellige gaver at vælge fra. Der er også noget specielt ved at give en gave, som medarbejderne ikke kender indholdet af. Lars fra MarkOn rådgiver det danske erhvervsliv, så der bliver købt den rette firma julegave. Det kan være svært at overskue behovene hos ens medarbejdere, og derfor er det oplagt at have en ekspert inde over processen. Der er tradition for at give en gave, inden at virksomheden lukker ned før juleferien. Gode bud på en firma julegave kunne fx være Royal Copenhagen porcelæn, headsets fra B&O, køkkenmaskiner eller noget spiseligt eller drikkeligt. Lad MarkOn hjælpe med firma julegaverne anno 2019, og opnå glade medarbejdere.

Svedtransporterende løbetøj til DHL-stafet med eget logo og firmanavn

Mange virksomheder vælger at deltage i årets DHL-stafet, og MarkOn hjælper med design af løbetrøjerne, så jeres team også har en unik trøje med virksomhedens logo, navn, en relevant farve, og hvad I ellers ønsker på jeres løbetøj. Yderligere finder du også merchandise til DHL-stafetten, hvor der her er tale om beach flag, key-hangers, drikkedunke, caps samt regnslag med logo eller paraplyer. Det er selvfølgelig også vigtigt, at man tager hånd om alle medarbejderne, så alle kommer op på et formniveau, der er optimalt til at løbe i årets DHL-stafet. Så udover løbe T-shirts og andet løbetøj finder du også træningsplaner og gode tips til at løbe om sommeren, når det er lidt varmere. Bestil løbetøj til DHL-stafet i god tid, da det tager lidt tid at designe unikke løbe T-shirts med eget logo.

Bestil firma julegaver og løbetøj til DHL-stafet på www.markon.as.