Få hjælp til firmafest samt kokkeskole til teambuilding

Hos QAKK kan man få arrangeret en super fed firmafest eller et teambuilding event til sine medarbejdere såsom deres populære kokkeskole. Klik her og læs mere om deres mange spændende tilbud.

Få en firmafest uden lige

Det er nemt og enkelt at arrangere flotte firmafester, når man arbejder sammen med et firma som QAKK. De planlægger nemlig alle de praktiske omstændigheder omkring festen og sørger for, at det hele forløber, som det skal. På deres hjemmeside finder man en komplet oversigt over de mange forskellige tilbud og muligheder, der er at vælge mellem, når man arbejder sammen med dem om at arrangere sin firmafest. Klik her og se de mange valgmuligheder, der kan gøre, at ens tanker om den perfekte firmafest bliver ført ud i livet. De professionelle folk hos QAKK sørger for, at der bliver taget hånd om selv de mindste detaljer, og deres mange pakkeløsninger gør det nemt at finde inspiration til et bestemt tema eller en bestemt location for firmafesten. Klik her og hør nærmere om det spændende event firma.

En kokkeskole til teambuilding ryster dit team sammen

QAKK arrangerer ikke bare firmafester i fest og farver – de står også bag en lang række tilbud om spændende og praktiske teambuilding events. Et af deres mest populære tilbud om teambuilding til den moderne arbejdsplads er deres kokkeskoler. Der er flere forskellige køkkener at vælge mellem, hvori medarbejderne under ledelse af kyndige kokke får til opgave at lave mad sammen. Det skaber nærhed og intimitet at samarbejde i køkkenet, og de deltagende oplever altid, at de tager derfra med nye erfaringer og større indsigt i hinanden som kollegaer og personer. Kokkeskole til teambuilding fra QAKK er en super god idé for alle virksomheder.

QAKK kan præsentere virksomheder for rigtigt mange spændende tilbud til firmafester og teambuilding events som deres sjove kokkeskole på deres hjemmeside. Klik her og se de mange muligheder.