Besøg Songbird lydstudier på Sydsjælland eller i København

Songbird har flere fine lydstudier både i København og på Sydsjælland, hvor man som enkeltperson eller gruppe kan få indspillet sine sange under trygge og professionelle forhold med plads til hygge og underholdning.

Songbird lydstudie i København

Songbird lydstudiet i København ligger centralt i byen på Islands Brygge, hvor der er gåafstand til den smukke havnefront. Det er et inspirerende sted, der summer af storbyens puls. Det smitter måske af på Songbird lydstudiet i København. I hvert fald er det her, der er blevet indspillet indtil flere hits, men det er også her, rigtigt mange private og firmaer har hygget sig og fået en god oplevelse med en dag i studiet. Man har rig mulighed for at sætte sit eget præg på oplevelsen og det færdige produkt. Ønsker man at kunne se tilbage på hele processen, kan man hos Songbird lydstudiet i København få lavet en musikvideo fra arbejdet i studiet for bare 1.800,- kr. ekstra.

Lydstudie på Sydsjælland

I Songbird lydstudiet på Sydsjælland er det bestyreren Henrik Westergaard, der byder en velkommen, når man ankommer til byen Dyrlev, der ligger tæt på Vordingborg. Songbird lydstudiet på Sydsjælland er et skønt sted at fordybe sig i den proces, det er at indspille en sang uanset, om man har et ønske om at blive sanger, eller man som firma skal have en på opleveren. De dygtige ansatte hos Songbird lydstudiet på Sydsjælland sørger for, at alle besøgende får det ud af deres tid i studiet, som de søger. Om det bliver det næste store hit, man får lavet, er op til en selv, men de dygtige ansatte hos Songbird gør deres for, at det sker.

Få mere at vide om Songbird lydstudiet på Sydsjælland og lydstudiet i København online på Songbirds hjemmeside.