På www.homex.dk finder du både et bordtennisbord og en basketkurv, der matcher dine behov

HomeX.dk

Kvalitet, god service og troværdig kan skam sagtens kombineres med priser, der er helt i bund. HomeX.dk er en danskejet familievirksomhed, der sælger sportsudstyr og spil med et smil. Køb dit nye bordtennisbord eller din nye basketkurv i solide materialer til skarpe priser på www.homex.dk.

HomeX.dk har et bordtennisbord til alle niveauer

Udvalget af bordtennisborde hos HomeX.dk er varieret, både når det gælder pris og størrelse. Et bordtennisbord fås nemlig ikke bare i én variant, men i mange forskellige, der egner sig til enten amatøren og eliteudøveren. Du finder for eksempel borde i forskellige tykkelser og kvaliteter og et bordtennisbord, der kan klappes sammen. Er det for eksempel pladsmangel, der bekymrer dig vedrørende køb af bordtennisbord, fås også miniborde i forskellige mindre størrelser. Med et minibord kan du få lov at udleve din bordtennishobby på trods af et begrænset antal kvadratmeter. Miniborde fås i længderne 125 og 182 cm, og de leveres ovenikøbet med både bat og bolde.

Invester i en god basketkurv til væggen eller haven

En god basketkurv er bestemt værd at investere i, hvis du har planer om at spille basketball enten privat eller som hold. Hos HomeX.dk findes basketkurve til institutioner, foreninger eller entusiasten. Med en basketkurv i solide materialer fra HomeX.dk, kan du øve dine 3 point skud eller snedige manøvrer, og skyde efter kurve af høj kvalitet. Du kan vælge mellem forskellige basketkurve, der hver især passer til forskellige spillere. Har du for eksempel en væg, der tåler boldspil, fås en basketkurv nemt til dette. Samtidigt finder du en basketkurv med tilhørende plade, hvis din væg ikke så godt tåler at blive skudt efter. Desuden fås mobile standere med basketkurve, som du kan stille op i gården eller på p-pladsen, hvor slet ingen vægplads er nødvendig. Disse kan ikke bare flyttes lige derhen, hvor du helst vil spille, men også uden problemer let justeres i højden og dermed sværhedsgraden.