Find en motionscykel eller et løbebånd via sagatrim.dk

Saga Trim

Nyd en hurtig konditionsfremgang enten med løbebånd eller motionscykel i eget hjem. Der er forskel på kvaliteten af de forskellige muligheder på markedet. Saga Trim sælger motionsredskaber fra de bedste brands via sagatrim.dk.

Motionscykel til en god pris – Saga Trim

Det er ikke alle, der bryder sig om at tage hen i motionscenteret flere gange om ugen. Det har ikke nødvendigvis at gøre med motivationen, men mere med selve atmosfæren i lokalet, musikken, menneskemængden, smitterisici m.m. Flere og flere træner i eget hjem, da det giver en vis frihed. Hos Saga Trim kan du spare på en motionscykel fra Flow Fitness, Kettler, Schwinn eller Stamina – alle seriøse producenter. Træd i pedalerne, og opnå en hurtig forbedring af konditionen, uanset om du træner til udendørs cykelløb eller generelt velvære. Da man har med repetitive bevægelser at gøre, er det vigtigt, at ergonomien og komforten er i top. Derfor bør man sætte høje krav til kvaliteten af ens nye motionscykel. Saga Trim tilbyder et kæmpe sortiment af træningsredskaber fordelt på 700 kvadratmeter i butikken i Herlev. Du får prismatch på din motionscykel m.m., og du er altid velkommen til at kigge forbi for at prøve inden køb.

Hav et løbebånd i eget soveværelse

Klik ind på sagatrim.dk, hvis du elsker at løbe. Der er gode grunde til at supplere den udendørs løbetræning med løbebånd. Da man kan indstille farten, kan man opsætte et krævende træningspas, hvor det bare gælder om at hænge på. Det er muligt at indstille intervaller, og man kan måle pulsen, se den præcise fart og naturligvis distancen. Det er naturligvis også rart ikke at skulle holde pause, hvis vejene ikke er ryddet for sne, eller hvis vandet er frosset til is over natten. Hos Saga Trim kan du fx købe løbebånd fra Kettler, Nautilus og Tunturi. Tager du din løbetræning seriøst? Så kig forbi den store Saga Trim butik, og prøv dit løbebånd inden køb. Der står altid et serviceminded personalemedlem klar til at rådgive dig, så du ender med at købe det rette løbebånd.

Bestil ny motionscykel eller nyt løbebånd via sagatrim.dk. Hos Saga Trim er der penge at spare på kvalitetsfuldt udstyr til træningen.