20 fods containere og specielle modeller til cykelopbevaring til salg

DC-Supply

Hos DC-Supply finder du flere typer af containere som fx til cykelopbevaring men også standardmodeller i 20 fod og andre mål.

Container til cykelopbevaring – mere info på www.dc-supply.dk

DC-Supply er aldrig bange for en ny udfordring fra kunder, der har helt specielle containerbehov. En af dem er den unikke cykelcontainer udarbejdet til Comwell. Denne miljøvenlige løsning passer perfekt ind i de skønne omgivelser omkring virksomheden i Rold Skov. Dette cykelopbevaring projekt har plads til 40 cykler, og det er termoisoleret, isoleret mod fugt og kommer med LED spots i loftet. DC-Supply står for mange specialprojekter, og de er med til at skabe muligheder inden for containere, som ikke er set før. Cykelopbevaring i en container er en smart og billig løsning perfekt til virksomheder som Comwell, der ville udnytte de naturskønne omgivelser, men også i et væld af andre sammenhænge er denne type af cykelopbevaring en foretrukken løsning.

20 fods container til salg fra firmaet DC-Supply

DC-Supply har 20 fods containere til salg i en robust udførelse. Deres containere er med CSC-godkendelse, og DC-Supply sælger både nye og brugte, ligesom de også står for udlejning. Du kan bl.a. finde open top containere, modeller med sidedør, ligesom du også kan udleje og købe platforme til overdimensioneret gods online på www.dc-supply.dk. Dette danske firma producerer og sælger mobile containerløsninger – både til civile formål og militære formål i Danmark, men også i udlandet. Den typiske 20 fods container er en populær størrelse, og du har ekstra mange muligheder i denne størrelseskategori på dc-supply.dk. Udover 20 fods containere tilbydes også salg af de større på 40 fod, ligesom du finder mindre løsninger på 6, 8 og 10 fod.

Den danske containerproducent DC-Supply er leveringsdygtige inden for 20 fods containere til et væld af formål. På dc-supply.dk kan du læse mere om deres projekter som fx produktionen af en container til cykelopbevaring med masser af indbyggede features perfekt til kundens behov. De står ligeledes for salg og udlejning af beboelsescontainere, køkkenmoduler og meget andet.