Opdag bodyscrub og barbersæbe fra www.badeanstalten.dk

Badeanstalten

Prøv en bodyscrub fra badeanstalten.dk, der også tilbyder barbersæbe med et godt skum. Du handler direkte fra fabrikken derinde på hjemmesiden. Mærket sælges hos mange butikker rundt omkring i landet, men hvis du shopper via www.badeanstalten.dk, får du fri fragt over 499 kroner.

Bodyscrub – Rens helt dybt

Se det smukke udvalg af bodyscrub, der er en eksklusiv kollektion af plejende midler med naturlige aromaer og vidunderlige egenskaber, som du bliver nødt til at opleve. Hos Badeanstalten har de udviklet forskellige udgaver heriblandt med aktivt kul samt agurk og mynte. Hvis du gerne vil kende duften i forvejen, så ring til personalet hos Badeanstalten fabrikken for at få en duftprøve. Bodyscrub fra badeanstalten.dk indeholder bl.a. fint middelhavssalt. Det går ind og fjerner døde hudceller og giver en dyb rens. Med deres unikke bodyscrub stimulerer du også blodcirkulationen. Nogle gange er det ikke kun en selv, som fortjener lidt selvforkælelse, men evt. også den gode veninde, som har haft en stressende tid. Leder du efter en god gave, så kan du med fordel shoppe bodyscrub fra badeanstalten.dk.

Velduftende barbersæbe fra dansk fabrik i Aalborg

Hos fabrikken har de arbejdet hårdt for at skabe en usædvanligt attraktiv og skummende barbersæbe. Den er også beskrevet lidt mere i dybden på badeanstalten.dk, hvor du f.eks. kan læse om, hvordan den skal påføres og de naturlige råvarer, den består af. Det er en yderst velduftende og gennemfugtende barbersæbe, der kan benyttes til forskellige behov. Giv den som gave enten til ham eller hende, eller forkæl dig selv med en førsteklasses barbersæbe, der rækker ud over de sædvanlige behov. Den har et højt indhold af vegetabilske olier og unikke planteudtræk, som giver en masse plejende egenskaber, man næppe finder i de typiske muligheder i supermarkederne.

Hos badeanstalten.dk har de sørget for at inkludere naturen i deres plejeprodukter. Det kan mærkes både på deres bodyscrub og deres barbersæbe. Du bør også prøve deres badeolie, der er kombineret massageolie. Samtidig har Badeanstalten udviklet håndsprit, fast håndsæbe, badesalt og andet skønt, hvor unødvendig kemi er udeblevet.