Hedenhus og sortimentet af rosmarinolie samt timianolie

Hedenhus

Hos Hedenhus har du nemt ved at finde ingredienser til at fremstille hudpleje og makeup. Leder du efter en bred og kvalitetsstærk forhandler af æteriske olier som bl.a. rosmarinolie og timianolie? Så kig på udvalget hos hedenhus.dk. De står bl.a. også for salg af lanolin, hybenkerneolie og mangosmør.

Timianolie til gode priser online

Timianolie har nogle gode egenskaber, og hos Hedenhus er den økologisk. Køb timianolie fra sorten Thymus Vulgaris. Vi kender vist alle sammen den kraftige urteduft, som passer godt i pastaretter, bagte retter osv. Den kan også fås som en æterisk olie, der egner sig til cremer, lotions og parfume. Med timianolie kan man tilføje noget unikt, som alle folk kender, og som en stor del af os elsker. Prøv at se, hvilke resultater du kan opnå med økologisk timianolie fra www.hedenhus.dk. Leder du efter noget at kombinere den med? Så glæd dig over det brede sortiment ikke blot af æteriske olier, men også smør og andre skønheder. Timianolie har efter sigende også flere sundhedsfremmende egenskaber. Er det noget, du vil vide mere om? Så klik ind på www.hedenhus.dk. Derinde finder man nemlig omfattende produkttekster, ikke blot om timianolie, men også andre typer.

Skønneste, æteriske rosmarinolie i høj kvalitet

Den dejlige rosmarinolie hos Hedenhus skal prøves. Igen snakker vi om en æterisk olie i særklasse, der er fremstillet vha. vanddampdestillering. Det er en proces, som får aromaerne frem. Rosmarin er en duft, som er elsket. Den kraftige, urteagtige aroma passer også godt til aromaterapeutiske midler og selvfølgelig til kosmetik. Har du ønsker om at lave din egen? Så hop ind på hedenhus.dk, hvor du finder alle de midler, du har brug for til at lave hudpleje. Shop rosmarinolie til samtlige behov og selvfølgelig som økologisk variant. Hedenhus er en webshop, der er billig på rosmarinolie. De tilbyder timianolie til lave priser, og du kan også vælge imellem sheasmør, lanolin, honning, bøger, bivoks og en del andet.