Flydende håndsæbe og kropsolie af højeste kvalitet

Badeanstalten

Køb flydende håndsæbe og kropsolie, der er produceret i Danmark. Badeanstalten har en hyggelig fabrik i Aalborg, der producerer naturlig kropspleje med sjæl. Det er kærligheden for de stolte traditioner, respekten for de naturlige ingredienser og integrationen af moderne teknikker, der gør dette mærke til noget unikt.

Køb naturlig, flydende håndsæbe på badeanstalten.dk

Køb flydende håndsæbe hos Badeanstalten, der findes i flere varianter. Aromatisk håndsæbe er den perfekte gave til kæresten, svigermor eller veninden, men naturligvis også til selvforkælelse. Nyd de naturlige ingredienser og det gode håndværk, som går op i en højere enhed for disse produkter. Hver flydende håndsæbe fra Badeanstalten er unik. Du får en ren fornemmelse på huden, men også i sindet. Sæben er nemlig det etiske valg, som er baseret på de naturlige ingredienser og skånsomme teknikker. Køb flydende håndsæbe fra Badeanstalten for dig selv, men ikke mindst for de fremtidige generationer, der skal gå på Moder Jord. Disse håndlavede plejemidler er et resultat af mange eksperimenter med naturlige og bionedbrydelige ingredienser. Læs mere om principperne og om fabrikken fra Aalborg via få klik på badeanstalten.dk.

Badeanstalten – Skøn kropsolie med bæredygtige ingredienser

Køb kropsolie fra Badeanstalten, der bl.a. fås som agurk og mynte. Badeanstalten producerer og forhandler mange typer kropspleje, som du kan læse meget mere om på badeanstalten.dk. Køb bodylotion, fodcreme og body butter creme med organiske ingredienser, og læs mere om de forskellige kropsolier med smag af agurk og mynte samt mandel. Badeanstalten har brugt meget tid på at skabe unik kropsolie og kropspleje med individuelle karakteristika. De er fremstillet af æteriske olier, planteekstrakter og andre fantastiske ingredienser. Alt kropsolie er produceret på dansk fabrik ved Aalborg. Lær mere om kropspleje fra Badeanstalten via badeanstalten.dk.

Badeanstalten står bag kropsolie og flydende håndsæbe af naturlige ingredienser og med respekt for traditionelt håndværk. Læs mere på badeanstalten.dk om denne danske fabrik, der også har produceret badesalt, massageolie og andre plejemidler af høj kvalitet med intet andet end de bedste ingredienser.