Holmegaard glaskunst og veldesignede bordlamper hos Gaver og Bolig

Gaver og Bolig

Gaver og Bolig sælger førende dansk design fra Holmegaard, der er et af de ældre danske mærker inden for glaskunst. Du finder også bordlamper og anden belysning på gaverogbolig.dk.

Besøg gaverogbolig.dk, og find dansk design fra Holmegaard

Holmegaard var det første reelle glasværk i landet, som blev etableret helt tilbage i 1825. Det var dog først senere hen i 1900-tallet, at der kom kunstnere ind over det, og ruten mod at blive til et af de førende danske designmærker begyndte. Hos Gaver og Bolig finder du forskellige serier fra Holmegaard, og du kan bl.a. shoppe skåle, lysestager og fade. På gaverogbolig.dk finder du også serien Old English af Holmegaard, hvor du kan vælge mellem blomsterskåle, lyslygter, vaser og andet skønt i klart glas. Holmegaard design er en af de mere populære gaver både til jul, bryllup eller fødselsdag. En gave fra dette danske designikon kommer altid til at blive et hit.

Hyggelige bordlamper til skrivebordet eller lignende

Gaver og Bolig er også en specialist i belysning, hvor du fx finder gulvlamper, bordlamper, pendler og også bordlamper. Den rette lampe kan gøre meget for hjemmet, og Gaver og Bolig tilbyder nogle skønne modeller fra designerbrands som Herstal, Dyberg-Larsen og Vita. På gaverogbolig.dk kan du også klikke dig frem til de moderne Belid lamper i aluminium samt deres Diablo serie. Nogle af disse bordlamper kommer med LED pære, som er en bedre løsning for miljøet. Den rette lampe kan bidrage til rummets helhed og harmoni. Gaver og Bolig sælger bordlamper perfekt til at stille på natbordet eller på skrivebordet, så du kan se lidt bedre, når du arbejder eller læser.

Gaver og Bolig fører et stort og flot udvalg af kvalitetsbelysning heriblandt bordlamper fra klassiske mærker som Belid, Herstal, Dyberg-Larsen samt Vita. Du kan uden tvivl finde den rette lampe online på gaverogbolig.dk. Derinde kan du også vælge mellem smuk kunst til hjemmet som fx glasartikler fra Holmegaard, som også er den perfekte ide at give i gave.