Et bredt udvalg af lamper fra henholdsvis Fritz Hansen og Design By Us

Designerlys.dk

Er du på udkig efter en online webshop, der forhandler alt indenfor klassiske og moderne luksus lamper? Så er Designerlys.dk uden tvivl det helt rigtige sted for dig at kigge hen. Hos dem får du nemlig altid lækkert design til de laveste priser. Så skal du have nyt lys i huset, kan det kun anbefales at du kigger ind forbi deres hjemmeside, designerlys.dk og ser det flotte udvalg.

Fritz Hansen lamper i tidsløst design

Et af de mærker, som de forhandler hos Designerlys.dk er det meget kendte og klassiske mærke, Fritz Hansen. De anerkendte Fritz Hansen lamper, er blevet produceret helt tilbage til 1872, hvor firmaets tanke var at udvikle produkter i et tidsløst design. Det må man om nogen sige, at de har formået. For der findes efterhånden ikke en dansker, der ikke har set eller været i et hjem, hvor der ikke hænger Fritz Hansen lamper. Fritz Hansen er i dag lige så eksklusivt som da firmaet blev grundlagt, og de er samtidigt ligeså innovative. Hos Designerlys.dk kan du altid være sikker på at finde de allernyeste Fritz Hansen lamper samt alle de gamle klassikere. Så tag og hop ind forbi, hvis du skal have en tidsløs lampe.

Innovative lamper fra Design By Us

Hos Designerlys.dk finder du det super lækre mærke, Design By Us. Design By Us er grundlagt tilbage i 1999 og deres design har gennem tiden fundet vej ind i mange danskeres hjem, der går op i at indrette designrigtigt. Du kender med sikkerhed Design By Us kendte lampeserie, Ballroom, der er kendetegnet ved det utroligt flotte mundblæste uniko glas, med dens affaset åbning. Hos Designerlys.dk finder du udover denne moderne klassiker, også en lang række andre Design By Us lamper, der alle er designet med inspiration fra det innovative og funktionelle, og selvfølgelig godt håndværk. Så er du på udkig efter en vaskeægte kvalitetslampe, så er Design By Us ikke et dårligt bud. Så klik ind på deres hjemmeside allerede i dag og se det flotte sortiment.