Legebyen.dk forhandler alt fra Dëna legetøj til Everleigh and Me underlag

Legebyen.dk

Hos Legebyen.dk finder du et kæmpe udvalg af legetøj og babyudstyr. Læs bl.a. her om de smarte Everleigh and Me underlag samt om Dëna legetøj.

Se de flotte Everleigh and Me underlag på www.legebyen.dk

Hos Legebyen.dk kan du finde et stort udvalg af smart babyudstyr til dig som forældre og dit barn. Når der skal spises derhjemme, så er det i de første af barnets leveår altid noget, der efterlader en slagmark af madrester, savl, brødkrummer og grødklatter på både gulv, stol, bord, barn og forældre. Barnet har sin hagesmæk, men hvis du gerne vil gøre rengøringen lettere på gulvet og bordet, så overvej at købe et smart Everleigh and Me underlag på www.legebyen.dk. Der findes forskellige Everleigh and Me underlag, både et cirkelrundt til at sætte under stolen, som barnet sidder på, samt et halvrundt til at lægge på bordet, for at beskytte imod pletter, madrester etc. Everleigh and Me underlag er lette at rense og beskytter effektivt dit gulv, din dug og dit bord imod pletter og madrester. De kommer i mange forskellige smukke farver, som gør dem til en smuk tilføjelse til indretningen derhjemme.

Dëna open-ended legetøj til gode priser online

Hos Legebyen.dk kan du også finde et stort udvalg af sansemotorisk legetøj fra bl.a. Dëna. De laver spændende legetøj, som er såkaldt open-ended, hvilket vil sige, at det er legetøj, som kræver at børnene selv aktiverer det med deres kreativitet og fantasi. Det styrker børnenes kreative evner og giver dem spændende udfordringer. Der findes et stort udvalg af Dëna legetøj, og det er lavet helt uden skadelig kemi. Det indeholder hverken ftalater, PVC, BPA eller latex, og det kan både puttes i munden og i ovnen, uden at nogen tager skade. Derfor kan det også bruges til bageforme, hvilket giver mange spændende muligheder. Dëna legetøj kan også bruges i badekarret, og der findes mange smukke slags former og farver i udvalget. De bruger ofte pastelfarver i deres design, og det gør det også til en god dekoration til børneværelset. Læs mere om Dëna legetøj på www.legebyen.dk.