Leg ved stranden med vandlegetøj fra DANTOY

Er kun det bedste godt nok til dine guldklumper? Så bør du besøge Legebyen.dk, som er forhandler af legetøj, der både styrker motorikken samt er stimulerende for dit barns sanser. Udvalget inkluderer alt lige fra børnebøger til DANTOY vandlegetøj, så du kan helt sikkert finde noget, dit barn vil synes er underholdende. Gå på opdagelse i en verden af kvalitetslegetøj på www.legebyen.dk.

 

Børnebøger

Læsning er godt for både dit barns fantasi og hukommelse. Med børnebøger fra Legebyen.dk bliver dit barn nemlig trænet i at bruge sin egen fantasi, samt at styrke hukommelsen hvis historierne skal genfortælles. Børnebøger motiverer også generelt dine børn til at læse, da der findes et hav af forskellige genrer at vælge i mellem, så der er noget til enhver interesse. Kan dit barn endnu ikke selv læse, findes der et væld af børnebøger, som er yderst velegnet til godnathistorier eller andre former for oplæsning. Fordelen ved børnebøger frem for eksempelvis iPad og TV er, at barnet selv skal bruge sin hjerne til at danne billeder. Besøg www.legebyen.dk og find gode historier til børn i alle aldre.

 

DANTOY vandlegetøj

Er dit barn en vandhund, vil han eller hun uden tvivl elske DANTOY vandlegetøj, som du kan købe hos Legebyen.dk. Legetøjet lægger op til leg ved stranden, søen eller hvilket som helst andet sted, hvor der er vand. Alt DANTOY vandlegetøj er Svanemærket og kan vaskes i opvaskemaskinen, så det er super nemt at rengøre efter mange timers leg. Det er samtidig produceret i enorm god kvalitet, så det kan holde til lidt af hvert. DANTOY vandlegetøj er selvfølgelig oplagt at lege med i vand, men langt de fleste produkter kan faktisk også leges med i sand. Kun dit barns fantasi sætter grænser for, hvad legetøjet kan bruges til. Klik ind på www.legebyen.dk og køb DANTOY vandlegetøj til dit barn.