Shop tedåser, tekander og andet til tebrygning på origreen.dk

Origreen

Origreen tilbyder unikke kaffefiltre, tedåser og tekander. Bestil hvid te, grøn te m.m. fra Chaplon Tea Estate. Shop også delikatesser som f.eks. Svenningsen and Ørstrup Nordic Chocolatiers – dansk kvalitetschokolade. Vælg også imellem Olio Roi olivenolie, spaghetti, penne m.m. fra Pasta Mancini og andre udvalgte produkter til dem, som kun ønsker de bedste råvarer i køkkenet. Bliv fristet af delikatesserne og specialiteterne på origreen.dk.

Alt i tilbehør til te og kaffe – Tekande, tedåse og kaffefilter

Hos Origreen finder du bionedbrydelige kaffefiltre og tefiltre. Disse miljøvenlige filtre er skabt ekstra åbne, så aromaen frit kan transporteres over i din varme drik. I samme kategori med tilbehør til kaffe og te, finder du tekander i japansk keramik. Disse harmoniske tekander er alt, hvad vi associerer med førsteklasses japansk design – naturligvis i høj kvalitet. Køb Tokoname tekanderne i flere modeller på origreen.dk, der også tilbyder rustfri tedåser. Bestil eksklusivt tilbehør til at fremme din tebrygning og/eller kaffebrygning. Hvis du er kompromisløs, når det kommer til disse himmelske drikke, så bør du også kigge nærmere på udvalget fra Elbgold, Chaplon Tea Estate m.fl. på www.origreen.dk. Køb tekander, filtre, tedåser og alt andet i tilbehør og ingredienser til tebrygning og kaffebrygning inkl. mange økologiske muligheder.

Origreen tilbyder Nordic Chocolatiers af Svenningsen and Ørstrup

Det er nemt at argumentere for, at Nordic Chocolatiers af Svenningsen and Ørstrup er toppen af dansk chokolade. Det er fyldte chokolader, som har vundet en ufattelig mængde af internationale priser. Hemmeligheden er eksklusivitet i alle led og respekt for de danske råvarer. Mange af de urter og bær, som indgår i chokoladen, har de selv plukket i den danske natur. Svenningsen and Ørstrup har kun samarbejdet med eksklusive leverandører, og chokoladen kommer fra Friis-Holm Chokolade. Denne er uden fløde og smør, hvilket er med til at fremhæve den kraftige essens. Nordic Chocolatiers fås i flere udgaver hos Origreen. Vælg imellem kvalitetschokolade fra Nordic Chocolatiers serien, der kommer i eksklusiv emballage. Læs mere om Svenningsen og Ørstrup online.

Bestil tekander, kaffefiltre samt tedåser online, og se udvalget af delikatesser som Nordic Chocolatiers, Pasta Mancini etc. på origreen.dk.