Markedsfør din virksomhed med egne to-go-kopper

Som virksomhedsejer er der en masse måder, hvorpå du kan promovere din virksomhed. Du kan vælge alt fra informative pressemeddelelser til merchandise. Det er nemlig vigtigt, at du rammer præcist, men alligevel bredt, når du eksekverer din markedsføringsplan. Derfor kan markedsføring nogle gange være noget så simpelt som to-go-kopper.

Fordelene ved at have engangskrus med eget tryk

Når du vælger at skabe egne engangskrus til din virksomhed, får du en række fordele, blandt andet:

  • Brand awareness
  • Professionelt image
  • Kundeloyalitet
  • “Gratis” reklame
  • Øget salg
  • Yderligere markedsføringsmuligheder

Hvorfor er engangskrus og to-go-kopper med eget logo så smart?

For det første fungerer engangskrus med virksomhedens logo som vandrede, gratis, reklame for virksomheden. Når du giver en kop kaffe, te eller andet lækkert til enten din kunde eller samarbejdspartner, bærer vedkommende denne rundt med sig. Særligt, hvis kunden eller samarbejdspartneren tager koppen med sig væk fra virksomhedens faciliteter, kan det hjælpe med at skabe øget brand awareness. Flere folk vil se din virksomheds logo – enten bevidst eller ubevidst.

Det giver også et professionelt image at kunne tilbyde drikke i kopper med eget logo. Det viser, at din virksomhed er detaljeorienteret og gerne vil skabe en helhedsoplevelse. Når du giver dine kunder mulighed for at få en lækker drik i flotte kopper, skaber det også en øget kundeloyalitet. Du kredser lidt om dine kunder, og det giver altid pote på længere sigt.

Hvis du lader en kop varm drik være en fast del af købeoplevelsen i din virksomhed, kan det også stimulere kunderne til at købe. Med andre ord kan to-go-kopperne med en lækker drik i fungere som en bonus. Det kan skabe et mersalg for dig.

Du har også mulighed for at tilføje yderligere markedsføringsmuligheder på dine to-go-kopper. Blandt andet kan du vælge at trykke QR-koder, web-adresser eller måske sociale medier. På den måde kan du få dirigeret dine kunder eller samarbejdspartnere videre til virksomhedens online platforme.

Køb to-go-kopper til din virksomhed hos Papkrus.dk

Vil du gerne have nogle fantastiske to-go-kopper til din virksomhed? Så har du mulighed for at vælge blandt et bredt udvalg af engangskrus hos Papkrus.dk. Her finder du to-go-kopper i alle tænkelige farver, størrelser og designs. Du har naturligvis også mulighed for at skabe din helt egen kop til din virksomhed. Når du bestiller for mere end 1.500 kroner ekskl. moms, får du også gratis fragt. Det er en oplagt mulighed for at gøre en god handel.