Træstiger, håndmalet marokkansk keramik og design stole af Tine K Home

Tine K Home

Hvad enten det er nye møbler, eller det er nyt interiør, man står og mangler til sit hjem, og vil man gerne være helt sikker på, at man får købt nogle ting af høj kvalitet, så skal man helt sikkert vælge at kigge ind forbi Tine K Home. Her forhandles der nemlig alt fra de fineste træstiger og håndmalet keramik fra Marokko til designer stole af fantastisk kvalitet. Man kan købe allerede i dag ved at besøge hjemmesiden www.tinekhome.com.

Køb en flot og moderne træstige på www.tinekhome.com

træsige, designet af Tine K Home

Ønsker man at udsmykke sit hjem på en helt særlig og unik måde, som man ikke lige ser i alle hjem rundt omkring, så bør man helt sikkert vælge at kigge ind forbi Tine K Home, hvor der blandt andet forhandles diverse træstiger. De kan bruges på mange forskellige måder i hjemmet. De kan f.eks. bruges til at udstille diverse familiebilleder på, eller hvis man vælger en træstige med lidt bredere trin, så kan den bruges til at placere både urtepotter og diverse nips eller skulpturer på. Det er med andre ord kun fantasien, der sætter grænser, når man skal udsmykke sit hjem. Hos Tine K Home forhandles der mange forskellige træstiger af forskellige materialer, så man blandt andet kan vælge imellem alt fra bambus til palmetræ. Fælles for alle stigerne er en generel høj kvalitet og et tidløst design, som gør, at man ikke bliver træt af at se på stigen i sit hjem. Man kan kigge meget nærmere på udvalget af træstiger og købe en til at dekorere sit hjem med allerede i dag ved at kigge ind forbi hjemmesiden tinekhome.com.

Håndmalet keramik fra Marokko med fantastiske udtryk

Marokkansk keramik - Tine K Home

Vil man gerne kunne dekorere et middagsbord, der virkelig skiller sig ud fra mængden, og som kan imponere både venner og familie, så skal man helt sikkert have fat i noget håndmalet keramik fra Marokko, som har et fantastisk unikt udtryk, som helt sikkert vil sætte et særligt præg på bordet, når det skal dækkes til både aftensmad og eftermiddagskaffe. Hos Tine K Home forhandles der håndmalet keramik fra Marokko i skikkelse af alt fra små serveringsskåle til smukke tallerkener, krus og meget, meget mere. Fælles for al keramikken er, at det er malet i hånden, hvilket er med til at gøre alt keramikken ganske unikt, og det er samtidig med til at sikre, at kvaliteten altid er helt i top. Motiverne på keramikken svinger fra de fineste små blomster til elegante linjer, og man kan vælge imellem nuancer af alt fra grå og blå til sort, så det skulle helt bestemt være muligt at finde noget håndmalet keramik fra Marokko, som kan passe ind i bordopdækningen. Man kan kigge meget nærmere på udvalget og købe allerede i dag ved at kigge ind forbi Tine K Home på hjemmesiden www.tinekhome.com.

Designer stol i rattan, bambus m.m.

designer stol fra Tine K Home

Det er uden tvivl en stor del af udtrykket i et hjem, at man har nogle smukke stole, hvad enten det er rundt om spisebordet, i stuen eller på terrassen i haven. Hos Tine K Home forhandles der et stort udvalg af designer stole i et væld af modeller, designs og materialer. Man kan således købe alt fra bambusstole og stole af rattan til elegante spisebordsstole, lounge stole og mange, mange andre modeller. Fælles for alle designer stole er, at kvaliteten og den tidløse stil er i fokus, så man altid kan være sikker på, at man får købt nogle stole, som man ikke bliver træt af, også selvom tiderne skifter. Alle designer stole forhandles hos Tine K Home til en favorabel pris, og man kan desuden vælge at afhente sine stole på hovedkontoret eller på lageret, så man på den måde sparer fragten. Man kan købe nye stole til sit hjem allerede i dag ved at kigge ind forbi hjemmesiden tinekhome.com.

På hjemmesiden www.tinekhome.com forhandles der fantastiske møbler til hjemmet.