Schwarz Senge – alt fra kontinentalsenge til børnemadrasser

Schwarz Senge

Hos Schwarz Senge finder du alt fra kontinentalsenge og elevationssenge til børnemadrasser, sengebunde, lagner, hovedpuder og meget mere. Der sælges fra brands som Carpe Diem, Röwa, Getama, Dunlopillo og andre enten online på schwarz.dk eller i det store sengehus i København Ø.

Bestil kontinentalsenge fra Dunlopillo og Jensen

Kontinentalsenge forbliver en af de mest efterspurgte typer i Danmark. Det er en simpel, men velsammensat sengetype bestående af en topmadras, springmadras og boxmadras. Hos Schwarz Senge har de mange års erfaringer med salg af kontinentalsenge, og sortimentet råder pt. over mærker som Carpe Diem, Dunlopillo, Schramm og Jensen. Med en god nats søvn bliver hverdagens opgaver langt mere overskuelige. Sengen er derfor ikke noget, man har lyst til at spare på. Schwarz Senge tager hver kundens behov seriøst, og de udfører fx en gratis rygtest i butikken. Denne kan give dig et bedre indblik i, hvilken kontinentalseng er bedst i forhold til din krop. Bestil tid til rygtesten online på www.schwarz.dk, hvor det også er muligt at bladre igennem udvalget af kontinentalsenge fra Carpe Diem, Schramm osv. samt resten af de forhandlede artikler til soveværelset.

Børnemadrasser fra Selecta og Dunlopillo på www.schwarz.dk

Hos Schwarz Senge forhandles både madrasser til børn og voksne. Der sælges fx børnemadrasser fra Dunlopillo, som kommer med Øko-Tex certificering. Dette betyder en allergivenlig børnemadras. Dunlopillo har skabt en komfortabel madras til børn i naturlatex, der former sig efter kroppen og giver en optimal støtte. Schwarz Senge sælger også børnemadrasser fra andre brands som Selecta, der har skabt en luksusmodel i komfortskum. Hos Schwarz Senge hjælper de med at finde den rette børnemadras, som er med til at sikre, at dit barn sover ordentligt i de tidlige år i barnets liv. Klik ind på schwarz.dk, og vælg mellem forskellige typer af børnemadrasser fra kvalitetsbrands som Dunlopillo og Selecta.

Sengespecialisten Schwarz Senge tilbyder børnemadrasser og voksenmadrasser i højeste kvalitet. Find alt fra kontinentalsenge og dyner til sengetøj og sengebunde online på www.schwarz.dk.