Køb en flot Sumatra brændekurv i gummi eller halmmåtte til plantebeskyttelse

Havehobby.dk

Om vinteren er det nødvendigt med den rette frostbeskyttelse til planter, der har svært ved at klare sig. En halmmåtte fra Hortus gør meget, men du finder også bobleplastruller og andet inden for plantebeskyttelse hos Havehobby.dk. Samme forhandler tilbyder ligeledes brænde og tilbehør hertil som fx en Sumatra brændekurv i gummi og træbriketter som fx Pini Kay og RUF.

Bestil en Hortus halmmåtte online

Køb en halmmåtte eller andet inden for frostsikring af planter hos Havehobby.dk. I denne kategori finder du forskellige produkter fra Hortus heriblandt plantedække, isoleringsposer og bobleplastruller, der alt sammen har til formål at beskytte dine planter mod frost. Hos Havehobby.dk finder du forskellige former for betræk til planter inkl. kokosruller og stråmåtter, der gør det muligt for nogle planter at kunne holde sig i live gennem de koldeste vintermåneder. Januar er skudt i gang og februar står for døren. Disse er de koldeste måneder i Danmark, og hvis du ikke har sikret dine planter mod frost endnu, er det så sandelig på tide. Uanset om du leder efter en halmmåtte, bobleplastrulle, stråmåtte, kokosrulle eller andet i plantebeskyttelse mod frost, finder du de retter produkter til stærke priser hos Havehobby.dk.

Find en Sumatra brændekurv i gummi hos Havehobby.dk

Havehobby.dk har også et stort udvalg til brænde. Brændekurven er ikke blot et funktionelt element. Da den skal stå foran pejsen, er det også vigtigt, at den scorer højt på designskalaen. Hos Havehobby.dk har de valgt at forhandle de håndsyede brændekurve, der er udviklet i gummi. En Sumatra brændekurv i gummi er derfor ikke kun en god opbevaringsmulighed, men også flot brugskunst på samme tid. Hos Havehobby.dk finder du fx brændekurve fra Sumatra med hank i flere størrelser. Da de er håndsyede, er hver Sumatra gummi brændekurv unik. Disse er produceret af genbrugsmaterialer, så en Sumatra brændekurv i genanvendt gummi er ligeledes en miljørigtig løsning. Bestil alt inden for brænde heriblandt de håndlavede brændekurve fra Sumatra i gummi, eller gør planterne klar til vintermånederne med ideel beskyttelse som fx en halmmåtte, bobleplastrulle eller andre produkter til formålet fra Hortus. Hos Havehobby.dk finder du alt til haven og mere til.