Klor til pool eller nyt hjørnebadekar – Bad-Magasinet.dk

Bad-Magasinet.dk

Der findes klor til pool i flere udgaver hos Bad-Magasinet.dk. Køb alt i wellness, spa og bad online. Se fx deres sortiment af hjørnebadekar på hjemmesiden.

Klor til pool – tabletter og granulat

De fleste benytter klor til at desinficere poolen, men der er forskel på kvaliteten. Der findes i dag en række forskellige former for klor bl.a. i tabletform. Du skal være opmærksom på at benytte den specificerede mængde for et optimalt resultat. Vælg mellem granulat, tabletter, ustabiliseret klor og meget mere til din pool. Tabletterne fås både som hurtigopløsende og langsomopløsende. Det er ikke meningen, at poolen skal lugte af klor, men samtidig skal der være en tilstrækkelig mængde i for at holde vandet hygiejnisk. Der er også en række andre forholdsregler, man skal tage sig for at opnå det sundeste og sikreste resultat. Bad-Magasinet.dk har skrevet mere om emnet online, og udover at sælge klor til stærke priser, tilbydes også personlig rådgivning, hvis du kontakter dem over telefon eller e-mail.

Et lækkert hjørnebadekar til dit badeværelse

Bad-Magasinet.dk forhandler en del i velvære, og derfor finder du også alle typer af badekar online. Køb heriblandt et nyt hjørnebadekar. I mange badeværelser giver det mening at placere det i hjørnet, og det lukker op for en række muligheder med indretningen. Nyd fuld afslapning i eget hjørnebadekar med en lækker sæbe og evt. et glas vin for ultimativ wellness. En investering i et stilfuldt hjørnebadekar kan være med til at højne din livskvalitet både i hverdag efter endt arbejde og for maksimum relaxation i weekenden. Bad-Magasinet.dk har flere muligheder i en række dimensioner, og det burde derfor være muligt for enhver kunde at finde en passende størrelse.

Gå på indkøb online, og bestil wellness til dit hjem. Du finder alt fra et hjørnebadekar til pool klor. Se alle produkterne online hos Bad-Magasinet.dk. Vejen til velvære og en stressfri livsstil starter på denne hjemmeside.