Her finder du bl.a. brændeovne og pejseindsatse fra Hwam samt en Lotus gaspejs i høj kvalitet

Himmerlands Pejsecenter

Hvis du går og drømmer om en pejs eller brændeovn, er www.himmerlandspejsecenter.dk det helt rette sted for dig at gå på udkig. Her finder du både de største, mest varierede og billigste sortimenter af diverse former for brændeovns- og pejsemodeller på markedet. Find også produkterne fra en lang række kvalitetsbrands, såsom Hvam, Meteor og Lotus gaspejse og mange flere her på siden. 

Brændeovne og pejseindsatse fra mærket Hwam

Her på siden præsenteres du for det imponerende udvalg af både brændeovne og pejseindsatse fra brandet, Hwam hos Himmerlands Pejsecenter. Hwam er både populært og elsket grundet dets innovative designs og nordiske udtryk, der gør produkterne både enkle, smukke og tidløse. I sortimentet af Hwam produkter er der rig mulighed for at finde netop den varmekilde, der passer dine behov og skal skabe hygge fremadrettet. Du kan bl.a. vælge mellem Hwam pejseindsatse og brændeovne i en lang række modeller, der varierer i både form og størrelse, farve og funktioner m.m. På den måde er Hwam et sikkert valg, når du er ude efter høj og holdbar kvalitet til en god pris hos Himmerlands Pejsecenter. 

Smart Lotus gaspejs

Lotus gaspejse, som du finder et flot udvalg af her på siden, er et brand, der designer og producerer skønne og smarte gaspejse til ethvert hjem. Hos Himmerlands Pejsecenter finder du Lotus gaspejse i flere forskellige modeller, så du har mulighed for at finde den rette til dit hjem. Lotus gaspejse er fritstående, men pynter smukt i rummet med sine dansende flammer, som du desuden selv har mulighed for at styre. Du kan nemlig tilkøbe Wi-Fi styring til din Lotus gaspejs og derfra styre den nemt og hurtigt fra din smartphone. Tag selv et kig på det flotte udvalg i dag.

Tøv ikke med at besøge Himmerlands Pejsecenter, hvis du ønsker høj kvalitet til skarpe priser indenfor alt, der hedder pejse, brændeovne og tilbehør hertil.