Gulvtæpper til erhverv – Alt i afpassede tæpper hos JC Gulventreprise

JC Gulventreprise

Trænger din bolig til forandring? Men er du stadig ikke der, hvor møblerne trænger til at blive udskiftet? Så var det måske en idé at få et gulvtæppe eller udskifte det gamle, hvis du allerede har et. Liv hjemmet op med et afpasset tæppe eller vælg noget mere praktisk som et væg-til-væg tæppe. Gulvtæpper er gode til at skabe stemning og atmosfære i rummene og tilføjer også lidt kant til boligen.

Gulvtæpper i utallige designs og farver

JC Gulventreprise er eksperter i gulve og gulvtæpper og tilbyder et hav af forskellige løsninger. Vælg blandt et kæmpe sortiment, der består af alt lige fra gulvtæpper til gulve i træ og kork. JC Gulventreprise tilbyder også hjemmebesøg af deres dygtige gulvmand. Her får du gratis opmåling, råd og sparring, hvis du eksempelvis skal have monteret et nyt gulvtæppe eller gulv. Kontakt dem i dag på telefon 29 90 40 23, eller send dem en mail til kontakt@jcgulve.dk. JC Gulventreprise er eksperter i at montere og installere gulve og gulvtæpper og hjælper dig med at finde en gulvløsning, som passer til dig og dine behov. JC Gulventreprise er med dig hele vejen.

Giv liv til hjemmet med et afpasset tæppe

Skab noget ekstra atmosfære i hjemmet med et afpasset tæppe. Hos JC Gulventreprise tilbyder de en god og personlig afpasset tæppe løsning til hjemmet. Udtryk din stil, og vælg selv farven, strukturen og størrelsen på dit afpassede tæppe. Få et afpasset tæppe med fine detaljer ved at tilføre det et kantbånd eller frynser. Udover at fungere som indretningselement, kan et afpasset tæppe også forebygge spredningen af skidt og snavs i hjemmet. Placer det under spisebordet, og lad det tage de værste krummer og støv, før det spredes til resten af gulvet. Et afpasset tæppe er også genialt til at skabe kroge i hjemmet. Brug et afpasset tæppe til at dele rummet op og adskille de forskellige områder som f.eks. spiseområde, kontorområde, legeområde mv.