Flot udvalg af håndknyttede tæpper og kelimpuder hos Noeola

Noeola

Hos Noeola er der altid gode muligheder for at handle, hvis man søger kvalitetsrigtige produkter. Det brede produktsortiment byder bl.a. på flotte håndknyttede tæpper samt kelim puder, til konkurrencedygtige priser.

Håndknyttede tæpper

Noeola er udbyder af flotte håndknyttede tæpper, som fås i den bedste kvalitet. De håndknyttede tæpper fra Noeola findes i mange forskellige farver og mønstre, der gør dem nemme at tilrette til ethvert hjem. De håndknyttede tæpper fås i forskellige størrelser, så de kan bruges i stort set alle rum i hjemmet, om det gælder badeværelset eller gangen. De håndknyttede tæpper har taget inspiration i det ældre, hvor materialer og farver er nøje udvalgt i Tyrkiet, så alle tæpper er hvert sit kunstværk. Grundet af de unikke farver og mønstre de håndknyttede tæpper byder på, kan de bruges i alle slags hjem, da hvert et tæppe er så forskelligt. Før køb af et tæppe, anbefales det er se produktet i den fysiske butik, da farverne kan variere fra skærm til skærm. Læs mere på noeola.dk.

Kelim puder i høj kvalitet

Noeola tilbyder også et bredt udvalg af flotte kelim puder, i høj kvalitet. Kelim puderne er fremstillet i materialer og farver der giver dem et unikt og smukt design. Kelim puderne fra Noeola har til formal at give hjemmet et smukt og unikt boliginteriør, hvor at stilen kan holde i mange år frem. Kelim puderne bliver fremstillet i Tyrkiet, hvor at vintage kelimtæpper bliver omsyet til de flotte kelim puder. Puderne fås i mange forskellige størrelser, alt efter hvilke behov man har. Der tilbydes størrelser fra 30×50 og op til 90×90 cm. Derudover er puderne fremstillet i slidstærke materialer, der sikrer et langtidsholdbart produkt. Læs eventuelt mere om kelim puderne på noeola.dk og undersøg mulighederne.

Besøg noeola.dk eller den fysiske butik allerede i dag, hvis du er på udkig efter nyt flot boligtilbehør.