Find en bred vifte af produkter indenfor boligtilbehør og interiør på www.designaffair.dk

Fra Doctor House vaser, til Nordal spejle. Hos Design Affair kan du finde boligtilbehør, brugskunst og interiør fra en bred vifte af branchens bedste og mest populære mærker. Snyd derfor ikke dig selv for et besøg hos den prisvenlige forhandler.

Fremvis dine blomster i en smuk vase

House Doctor vaser er iblandt de mest elegante på markedet, og hos Design Affair kan du finde et alsidigt udvalg. Kunne du for eksempel tænke dig en House Doctor vase i glas, har du adskillige varianter at vælge imellem, med de flotteste former. Med en House Doctor vase kan du fremvise dine blomster på stilfuld vis, og med priserne hos Design Affair kan alle være med – uanset budget. Der tilbydes naturligvis House Doctor vaser i mange forskellige størrelser og former, og udvalget bliver løbende opdateret med nye varianter. Lyder det som noget for dig så gør dig selv en tjeneste og gå på opdagelse i deres spændende udvalg. Har du spørgsmål vedrørende deres vaser fra House Doctor, kan du altid kontakte deres kundeservice.

Populære Nordal spejle til gode priser

Design Affair tilbyder en række af de mest populære spejle fra Nordal, til rigtig gode priser. Er det blevet tid til en stilet udskiftning, men vil du ikke betale overpris, er dette derfor udvalget for dig. Nordal spejle er også oplagte hvis du kunne tænke dig at få mere ’luft’ i rummet. Med et par Nordal spejle kan du nemlig give rummet en illusion af mere plads, hvilket kan gøre underværker for det samlede indtryk af dit hjem. Du kan blandt andet finde Nordal spejle i flotte træ- og jernrammer, der passer til både badeværelset, soveværelset og entréen. Besøg Design Affair i dag og tag et kig på deres flotte udvalg, eller kontakt deres hjælpsomme serviceteam hvis du har spørgsmål angående valg af Nordal spejl, eller vedrørende udvalget generelt.