Bredt udvalg af smukke skåle og håndklæder i dansk design hos AU Maison

AU Maison

Uanset om du er på udkig efter et håndklæde eller nogle skåle, kan du garanteret finde noget, der matcher lige præcis din smag hos AU Maison. Den danske designvirksomhed er både designer og forhandler, og siden de blev etableret i 1998, har de bestemt ikke kigget sig tilbage. Læs med her eller klik ind på deres brugervenlige hjemmeside, aumaison.dk, hvis du vil blive klogere.

Bløde håndklæder

Det første du vil se, når du besøger den jyske virksomheds hjemmeside, er, at deres enorme udvalg er intet mindre end imponerende. Dette gør sig også gældende, når det drejer sig om deres flotte og bløde håndklæder. Med et håndklæde fra AU Maison får du et produkt i utroligt høj kvalitet. Men ikke nok med det, er priserne faktisk overraskende lave, ligesom de mange forskellige typer er spændende at klikke rundt i. Et håndklæde er ikke bare et håndklæde, og hos den danske virksomhed går du bestemt ikke galt i byen. AU Maison designer og forhandler interiør, brugskunst og tekstiler. De har deres egne danske produktion når Århus, så på den måde er du altid sikret dansk kvalitetsdesign med håndlavede detaljer og en fremragende æstetik. Så hvorfor ikke vælge et håndklæde fra AU Maison?

Flot udvalg af skåle

Skåle fra AU Maison er også altid et sikkert hit. Hvem elsker ikke at have køkkengrejet i orden? Og hvis det tilmed kan se lækkert ud på samme tid, er du jo dobbeltsikret på den gode køkkenoplevelse. Deres flotte udvalg af skønne skåle er kendetegnet ved, at de har et elegant, moderne og tidsløst udtryk, som gør, at skåle fra AU Maison kan holde i mange år endnu – uforstyrret af tidens skiftende modetendenser. Den høje kvalitet er selvfølgelig også ensbetydende med, at de er holdbare. Hvis du brænder med nogle spørgsmål vedrørende deres smukke skåle, skal du endelig ikke tøve med at kontakte det venlige, hjælpsomme og dedikerede personale bag AU Maison. De hører nemlig hellere end gerne fra dig.