Bestil både hundepleje og Kalm kosttilskud hos Dyrlægens Gård

Dyrlægens Gård

Dyrlægens Gård er klar med stribevis af gode produkter til både hunde, katte og andre slags kæledyr. Her kan man f.eks. købe populære og effektive produkter som Kalm kosttilskud til hunde og andre typer hundepleje og kosttilskud, hundefoder fra kendte mærker som Virbac og Royal Canin og meget mere. Der er flere gode kundefordele ved at handle netop der, ikke mindst venlig kundeservice, der næsten altid kan besvare spørgsmål, man eventuelt har. Læs mere herunder.

Kalm kosttilskud til hunde – perfekt som beroligende naturmiddel til nytårsaften

Oplever du tit, at din hund – eller kat – bliver stresset og nervøs ved særlige lejligheder, er det både helt naturligt, og faktisk også noget, som man kan gøre noget ved. Man kan nemlig vælge at give Kalm kosttilskud til hunde eller katte. Kalm kosttilskud til hunde og katte har en naturligt beroligende effekt, der får katten til at slappe af og føle øget velvære. Kalm kosttilskud er produceret med naturlige ingredienser og kan ikke overdoseres. Som regel en rigtig god løsning på både angst, stress, nervøsitet og utryghed hos hunde og katte, som man bl.a. finder som en del af kataloget hos www.dyrlaegensgaard.dk.

Bredt udvalg i hundepleje inkl. negletænger og ørerens

Udover Kalm kosttilskud til hunde, er der stribevis af andre gode grunde til at kigge forbi Dyrlægens Gård disse dage, også når man kigger efter hundepleje af forskellig art. Det har butikken nemlig en hel kategori med, som bl.a. tæller ørerens, termometer etc. Helt som man forventer, hvis man har handlet hos forhandleren før, bliver både negletang, hundekrave, ørerens til hunde, termometer og andre produkter, f.eks. sårrens, leveret i førsteklasses kvalitet. Det skal også nævnes, at hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art vedrørende valg af Kalm kosttilskud til hunde, hundepleje eller andre produkter fra kataloget, kan du altid kontakte kundeservice, og få en uforpligtende snak.