Få et smukt hjem med interiør fra Tine K Home

Tine K Home

Hos Tine K Home finder du ikke noget, som ’bare’ er godt nok. Alt hos dem er gennemtænkt ned i mindste detalje og der er med fuld garanti kælet for det hele. Så er du på udkig efter noget udover det sædvanlige, så tag og smut ind forbi deres hjemmeside, tinekhome.com/da, hvis dit hjem trænger til en opløftning.

Dekorer sofaen med fine pyntepude

Det er ikke kun møbler du finder hos Tine K Home. Hos dem finder du også et stort udvalg af diverse interiører genstande, der er med til at gøre dit hjem hyggeligt og rart at være i. Du finder heriblandt et stort udvalg af lækre puder, som med sikkerhed passer til din personlige stil. Tag for eksempel et kig på deres pyntepude udvalg, der er at finde i hele verden, lige fra sommerhuse til restauranter til eksotiske hoteller. En pyntepude gør mere, end man lige skulle tro for indretningen, og kan pifte selv det kedeligste rum op. Hos dem finder du et pyntepude sortiment i alle tænkelige størrelser, farver, mønstre lavet i forskellige former for tekstiler. Der er altså rig mulighed for at udføre dine ideer, når du skal finde dit næste pyntepude betræk blandt de 200 forskellige pudebetræk, som de tilbyder. Så hop ind på hjemmesiden og lad dig inspirere.

Væglamper der giver et naturligt lys

Det er meget vigtigt for stemningen i rum, at belysningen er som den skal være. Der findes mange måder at sørge for dette på. En af måderne at få en god belysning, er ved at sætte en god væglampe op. Hos Tine K Home hænger design og komfort sammen, og hos dem finder du derfor et stort udvalg af diverse forskellige kvalitets væglamper. Du kan bl.a. få en elegant væglampe i rattan, der lader lyset slippe igennem det organiske materiale på en helt specielt og unik måde, så du dermed får et behageligt og meget naturligt lys. Hos dem kan du også få en klassisk væglampe i metal, og du finder hos dem mange forskellige justerbare varianter, der kan vendes og drejes lige som du ønsker det. Opsætningsmulighederne er utallige og du vil med garanti finde en væglampe som du synes om iblandt det lækre udvalg som Tine K Home tilbyder. Så tøv endelig ikke med at kigge ind forbi hjemmesiden.