Slagtøj Centret kan tilbyde Remo trommeskind og trommer i høj kvalitet

Slagtøj Centret

Vælg Slagtøj Centret, hvis du leder efter ordentligt håndværk og stor ekspertise. Hos netop denne forretning får du hjælp til alt, der hedder slagtøj — uanset om det gælder akustiske lilletrommer eller enhver form for percussion. Læs derfor videre herunder, hvis du interesserer dig for trommer, og for eksempel gerne vil høre mere om Remo trommeskind.

Find Remo trommeskind som Powerstroke

Remo er en af verdens førende producenter af trommeskind til trommeslagere. Remo trommeskind er derfor også eftertragtet af mange. De har mere end 60 år i branchen, hvilket betyder at de i dag er en af de mest innovative producenter på markedet indenfor både trommeskind, percussion og børnetrommer. Remo trommeskind er ofte moderne syntetiske trommeskind, der går under navne såsom Controlled Sound, Pinstripe, Smooth White og Powerstroke. Disse navne kendetegner ligeså meget hvert enkelt skinds lyd, som det refererer til trommeskindet selv. Et specifikt Remo trommeskind gør det derfor muligt for dig, at spille med en meget specifik lyd — alt efter hvilket lydbillede, du prøver at opnå. Remo trommeskind fås ud over dette også i et utal af forskellige farver. Du kan hermed også helt selv vælge, hvilket look dit trommesæt skal have, og på denne måde virkelig sammensætte din helt egen musiske oplevelse. Find det store udvalg af Remo trommeskind på www.slagtojctr.dk eller besøg butikken på Frederiksberg, hvis du vil høre, hvordan et specifikt Remo trommeskind lyder i levende live.

Få den rette hjælp til valget af trommer

Slagtøj Centret har eksisteret siden 1980, og derfor forhandlet alt i trommer i snart mere end 40 år. Dette betyder ikke bare, at udvalget dækker helt utroligt bredt, men også at de yder en lang række serviceydelser indenfor både vedligeholdelse og tilseelse af forskellige typer af trommer. Trommer er nemlig en hel videnskab i sig selv, og derfor et erhverv, der kræver stor ekspertise, for ikke at nævne passion. Passion for trommer findes der dog masser af hos Slagtøj Centret, og de tager derfor gerne hånd om dine behov, uanset om du mangler hjælp til at vælge det helt rigtige produkt, eller hjælp i forbindelse med vedligeholdelse af udstyr. Find desuden trommer til både nybegyndere, professionelle og alle ind imellem! De erfarne medarbejdere hos Slagtøj Centret har nemlig sat en ære i at sammensætte et stort udvalg, der varierer i både pris og genre, sådan at alle kan følge med på deres pågældende niveau. Du får desuden altid muligheden for at låne et givent sæt trommer med hjem. Det gør at du kan lytte instrumenterne grundigt igennem i dine vante omgivelser, da trommer ofte lyder forskellige, alt efter hvor du spiller dem.

Læs meget mere om Remo trommeskind og det store udvalg af både akustiske og elektroniske trommer på www.slagtojctr.dk.