Sex klubber til swinger par i KBH

CitySwingers

Hos CitySwingers i København, findes Skandinaviens mest besøgte swinger klub, hvor at der findes lækre, trygge og ugenerede lokaler. Der findes bl.a. også sex klubber og swinger par som events, der lover god stemning og et sikkert miljø.

Læs mere om sex klubber i København på swingeren.dk

Hos CitySwingers findes en af de største sex klubber på Sjælland, hvor at der hver måned findes over 50 forskellige events. Sex klubberne hos CitySwingers er af høj kvalitet, hvor at der findes lækre og fine lokaler, hvor at der er trygge og ugenerede rammer. Sex klubberne byder bl.a. på forskellige former for sex-rum, hvor der findes saunaer, private rum, gang bang rum, sexgynger og meget andet. CitySwingers tilbyder 6 måneders gratis tilgang på siden, ved indtjekning igennem sin profil. På siden findes der forskellige videoer og guides til, hvordan sex klubberne bruges. Sex klubberne er til de single personer, som ønsker at date og have sjov, i trygge rammer. I sex klubberne er der også tilknyttet en sexolog, hvis der opstår problemer eller der ønskes hjælp.

Swinger par? Læs mere om CitySwingers her

Der findes i swingerklubberne også mulighed for at besøge som swinger par, hvis man ønsker at sparke gang i sexlivet med ens partner igen. Swingerklubberne hos CitySwingers er et godt sted at afprøve ens grænser og ønsker af, da det foregår i trygge og ugenerede rammer, på Sjælland. Som swinger par er det en god idé at aftale regler hjemmefra, hvis legen på klubberne pludselig bliver for god. Som swinger par er det vigtigt at stole på hinanden, og vide hvor hver partners grænser er, så de ikke bliver overtrådt. I de fine lokaler som findes i KBH, har swinger parrene mulighed for at lære hinanden bedre at kende, både seksuelt og med hinandens grænser og lyster. Læs eventuelt mere på www.swingeren.dk.

Besøg CitySwingers allerede i dag, om du enten er single eller i et parforhold, så findes der muligheder for dig.