Padborg Park tilbyder alt fra Lotus Elise gavekort til kør-selv i Formel 1 racerbil

Padborg Park

Hos Padborg Park kan du altid være sikker på at finde gode muligheder for dig, der er vild med fart. Herinde tilbydes nemlig forskellige oplevelser, hvor du kan teste flere hurtige biler af. På hjemmesiden finder du alt fra kør selv i Formel 1 racerbil til Lotus Elise gavekort samt meget andet. Læs mere herunder eller tjek mulighederne ud på www.padborgpark.dk.

Kør i Formel 1 racerbil

Er du på udkig efter en god gave til en du holder af? Måske kunne du tænke dig at finde en fed oplevelse, i begge vil synes om? Så kan du være sikker på, at finde gode muligheder hos Padborg Park. Her tilbydes en lang række forskellige oplevelser med høj fart og smarte biler. For eksempel tilbyder hjemmesiden kør selv i Formel 1 racerbil, som er for dig, der har ambitioner for motorløb. Her modtager du professionel træning i Lotus Elise og Porche, hvor du kan lære banen at kende samt lære at håndtere bilen, før du skal ud og køre stærkt i racerbilen. Find frem til et event, og kør selv i Formel 1 racerbil, når du besøger www.padborgpark.dk.

Lotus Elise gavekort til dig som elsker høj fart

Hvad end du søger en gave til en du holder af, om du har en drøm om at teste en hurtig bil af eller noget helt tredje, kan du være sikker på at finde gode muligheder hos Padborg Park. Her forhandles flere forskellige slags oplevelser, der alle omhandler høj fart og fede biler. For eksempel byder hjemmesiden på Lotus Elise gavekort, hvor du kan opleve spænding og samtidig teste bilens kræfter af. Her vil du først selv kunne styre bilens rat og derefter få en tur med en instruktør bag rattet. Dermed er du sikret en oplevelse med masser af fart og adrenalin. Find frem til et Lotus Elise gavekort på www.padborgpark.dk, og kom ud på en high-speed oplevelse, du sent vil glemme.