Økologisk smør og MCT olie fås i høj kvalitet hos Hedenhus

Hedenhus

Med et bredt udvalg af både fast smør og olie, samt flydende olie af forskellig art, er Hedenhus et glimrende sted at shoppe lige nu. Her kan man f.eks. købe økologisk kakaosmør, MCT olie og meget mere. Butikkens ejere har uden tvivl brugt lang tid på at sætte deres katalog sammen, og sørger f.eks. for at produkterne er økologiske, i den udstrækning som det lader sig gøre. Man kan derfor shoppe med ekstra god samvittighed hos dem. Læs mere om butik og katalog i artiklen herunder.

Økologisk kakaosmør til kosmetik eller madlavning

Vil du gerne købe økologisk kakaosmør og lignende typer naturligt smør online, f.eks. sheasmør og mango smør, er www.hedenhus.dk den helt rigtige butik at kigge forbi. De har nemlig samlet et bredt udvalg af økologisk kakaosmør og lignende produkter, i den helt rigtige kvalitet. Med økologisk kakaosmør får man smør med mange gavnlige egenskaber. Den kan både anvendes til bagning, madlavning og chokoladefremstilling, samt til personlig pleje som læbepomade, salve, creme eller til massage. Butikkens økologiske kakaosmør har ikke gennemgået nogen kemisk forarbejdning, og er derfor et særdeles naturligt produkt. Man har desuden både mulighed for at købe uraffineret økologisk kakaosmør samt en variant som er duftreduceret. Det er sket ved hjælp af en proces, hvor man anvender vanddamp, og altså igen ikke nogen kemikalier. Foruden økologisk kakaosmør finder du som lovet også økologisk sheasmør og mango smør i kataloget, samt bl.a. også babassuolie, kokosolie, lanolin og RSPO certificeret økologisk palmeolie.

MCT olie til god og sund hårpleje

Udover økologisk kakaosmør, kan du bl.a. også købe MCT olie hos Hedenhus. Butikken har rigtig mange typer flydende økologisk olie klar til levering. Udover MCT olie finder man bl.a. også mandelolie, chiaolie, hampefrøolie, hasselnøddeolie, granatæbleolie, hørfrøolie og hybenkerneolie. Vil du derfor gerne prøve en ny og anderledes kur til hår, ansigt eller krop, vil kataloget med MCT olie og andre slags olier, være det helt rigtige sted at besøge. Alle typer olie, inklusiv MCT olie, lever op til skrappe kvalitetskrav, og er skønne at bruge.

Har du spørgsmål af den ene eller anden art vedrørende valg af MCT olie, økologisk smør eller andre produkter fra butikkens katalog, kan du altid rette henvendelse til deres kundeservice. De er flinke at snakke med, og de vil helt sikkert gerne bruge tid på at hjælpe dig med at få svar på de spørgsmål, som du eventuelt måtte have.