Lav din egen fotobog og foto kalender i dag

Dinfotobog

Dinfotobog tilbyder god fotoservice og høj kvalitet til fornuftige priser. Lav din egen fotobog, eller bestil en foto kalender med billeder online.

Lav en personlig fotobog på dinfotobog.dk

Lav din helt egen fotobog hos Dinfotobog, som tilbyder fotobøger til stærke priser. Udvælg de bedste billeder, og upload dem ved selve bestillingsprocessen. På www.dinfotobog.dk kan du designe bøger med egne billeder i A4 og A5, ligesom du kan vælge, om den skal være i hardcover eller softcover. Der tilbydes selvfølgelig liggende fotobøger, men det er også værd at overveje, om du ønsker en stående – et koncept, som ses mindre ofte. Skab små kompakte fotobøger, eller giv en stor variant i gave til bedstemor og bedstefar, så de kan mindes jeres oplevelser. Man har en større tendens til at kigge på de personlige billeder i bogformat sammenlignet med trykte fotografier. De almindelige fotografier ender ofte i en kasse, mens en fotobog ender på bogreolen. Den er derfor let at tage frem og bladre lidt i. Lav din egen fotobog med billeder fra familiens eventyr på dinfotobog.dk.

Design en flot foto kalender hos Dinfotobog

Du kan også bestille en foto kalender, hvis du klikker ind på www.dinfotobog.dk, der tilbyder muligheder i flere formater. Design en A3 eller A4 foto kalender med billeder fra den seneste ferie, familiefesten eller studieturen. Det er en skøn følelse at bruge ens digitale billeder til noget. På dinfotobog.dk har du mange muligheder for at gøre noget ud af dine særlige minder, uanset om det er fra studenterkørslen eller en tur i naturen med børnene. Skab en personlig kalender med egne billeder, og vær med til at designe selve kalenderen efter egne præferencer. Hos Dinfotobog kan du styre meget vha. deres onlinesoftware, hvor bestillingen foregår igennem. Start med at lave en foto kalender allerede i dag.

Der er flere muligheder med dine billeder, end man umiddelbart lige skulle tro. Lav en foto kalender i A3 og A4, eller design fotobøger i hardcover og softcover til særdeles konkurrencedygtige priser online.