Find strømpegarn og Filcolana Tilia garn i et væld af farver hos Maskefabrikken

Maskefabrikken

Hvad end du er på udkig efter strømpegarn, uldgarn, silkegarn eller noget helt fjerde, så har du rig mulighed for at finde dette, og meget mere, hos www.maskefabrikken.dk. Udover de mange forskellige garntyper, finder du også en lang række populære kvalitetsbrands. Måske leder du efter Filcolana Tilia garn, Mayflower, Drops eller en helt anden variant. Mulighederne er mange, når du handler her.

Filcolana Tilia garn

Her på siden præsenteres du for garntypen, Tilia, fra det elskede mærke, Filcolana. Filcolanas Tilia garn er af både silke og mohair, som er kendetegnet ved at være både blødt og varmt at have på og flot at se på. Hos Maskefabrikken finder du Filcolana Tilia i en lang række enormt smukke farvenuancer, så du nemt kan finde den eller de, der passer til dine forestillinger. Du kan nemt kombinere Filcolana Tilia med andre garntyper og skabe unikke og lækre teksturer med garnet, alt efter hvad du skal strikke i det. Her er kvaliteten altid høj, og du kan få personlig service, hvis du har brug for hjælp.

Bredt udvalg af strømpegarn

Her finder du et bredt og imponerende sortiment af Maskefabrikkens skønne strømpegarn. Strømpegarn fås i en masse forskellige farver og typer, som sikrer dig, at du kan strikke de bedste strømper til både dig selv og dem, du holder af. Vælg mellem strømpegarn i både enkeltfarver, multifarver eller med glimmer, så du kan strikke de ønskede sokker. Maskefabrikken har sit eget strømpegarn, som er en blanding af merinould og polymid. Du kan altid læse flere detaljer om garnet, når du klikker dig ind på den variant, du ønsker dig.

Find alt det garn, du kunne ønske dig, til dine strikkeprojekter hos Maskefabrikken. Her går du aldrig galt i byen – sortimenterne er opdaterede, store og af højeste kvalitet. Så snyd ikke dig selv for de skønne produkter.