Find kogebøger og spændende e-bøger med tales premium

tales

Leder du efter den rette bog, så har www.tales.dk lige det du søger. De har alt fra kogebøger, til store episke fantasy romaner. Hvis du læser meget, så vil deres tales premium være lige det du har brug for, da det giver dig adgang til et væld af bøger hver måned.

Gå på opdagelse i ubegrænsede e-bøger og lydbøger med tales premium

Bliv inspireret til at læse nye og spændende bøge med tales premium, der er et medlemskab, som giver fri adgang til lydbøger og e-bøger. Tales premium giver dig derfor mulighed, for at læse så meget, som du overhovedet har mulighed for på en måned. Er du i tvivl om det er noget for dig, kan du melde dig til tales premium prøveperiode uden binding. Du kan dermed få de samme goder som med tales premium, og finde ud af hvorfor du skal vælge dette. Når du så har valgt tales premium, kan du let og enkelt hente bøgerne ned. Med lydbøger kommer de på computeren, og kan derfra overflyttes til andre enheder. E-bøger kan du hente på alle dine enheder.

Bliv inspireret til lækker madlavning med kogebøger fra Gastromand

Bruger du meget tid på at lave mad, og elsker at prøve nye og spændende opskrifter, så vil du selvfølgelig elske nye kogebøger. Tag forbi tales og få inspiration til madlavningen, med nye kogebøger fra forskellige forfattere. Du kan enten vælge at få kogebøger som e-bøger, eller som en bog du kan bladre i. Du bør gå på opdagelse i deres store udvalg af kogebøger, hvis du vil finde noget nyt og spændende at gå i gang med. Ved du specifikt hvad du leder efter, så kan du selvfølgelig også bruge søgefunktionen. Tales har uden tvivl nogle kogebøger til alle madentusiaster, både store og små. Med kogebøger fra kendte som Gastromand og Valdemarsro, til spændende og anderledes retter fra World of Warcraft, vil der være noget for enhver smag.