Find Hempel bådpleje og blokke til sejlbåde hos Marinebutikken

Marinebutikken

Hos Marinebutikken i Vejle, kan du finde alt hvad du behøver til din båd eller jolle. Her finder du et stort udvalg i alt fra blokke til sejlbåde til bådpleje fra Hempel, foruden sejlertøj og andre nødvendigheder når man sejler.

Blokke til sejlbåd

Når man sejler ved man, hvor vigtigt godt udstyr er for at gøre oplevelsen af at sejle mere eventyrlig. Trænger dine blokke til sejlbåden til at blive udskiftet, så er Marinebutikken i Vejle et godt sted at se sig om efter nye. De har et stort udvalg af blokke til sejlbåde fra en lang række forskellige mærker og i alle tænkelig størrelser og styrker. Om det er blokke til joller eller til større sejlbåde, så er det et godt sted at besøge. Du vil kunne finde blokke til sejlbåde med høj brudstyrke der kan modstå det tryk, der kan være på skøder og fald i store sejlbåde, med låsbare sjækler til at afhjælpe trykket og nogle af de bedste kuglelejer på markedet. Bor du ikke i nærheden af den fysiske butik i Vejle, kan du besøge deres hjemmeside her: www.vejlemarineservice.dk, hvor du nemt kan danne dig et overblik over deres store udvalg og tilmed kan nyde godt af deres hurtige levering og faste lave fragt på kun 39 kr.

Stort udvalg af Hempel bådpleje

En båd kræver pleje for at kunne præstere bedst muligt, sammen med sin besætning. Er du således på udkig efter det, din båd mangler, er Marinebutikken i Vejle et godt bud. Her vil du kunne finde alt, hvad du kunne drømme om i forhold til bådudstyr. De forhandler således et stort udvalg af Hempel bådpleje, der som bekendt blandt sejlere, er et af de førende mærker på markedet indenfor netop det felt. Hempel bådplejes produktserie er udviklet til alle former for vedligehold af overflader på en båd. Du kan således finde Hempel bådpleje til skrogets overflader, om det er til polering, pudsning, forsegling, voksning eller om det er til tekstile overflader på båden. Besøg deres hjemmeside: www.vejlemarineservice.dk, for at danne dig et bedre overblik over de mange produkter fra Hempel bådpleje, der kan hjælpe dig med at passe på din båd. Og bor du ikke i besøgsafstand fra butikken, kan du glæde dig over at de leverer på bare 1-3 dage og til fast lav pris.