Bestil dit akrylmaling og Ranger Alcohol Ink hos Art-de-vinci.dk

Art-de-vinci.dk

Art-de-vinci.dk er en spændende kursusvirksomhed og webshop i udkanten af Viborg. Her arrangeres og afholdes produkt- og teknikkurser med både grundlæggeren af Art-de-vinci.dk selv og flere andre gæsteundervisere. Webshoppen har lager i atelieret, hvorfra alt mellem akrylmaling og Ranger Alcohol Ink forhandles til gode priser.

Mal frit med GOLDEN akrylmaling

En klassiker blandt mange kunstinteresserede hobbyister er bestemt Akrylmaling. Dette skyldes blandt andet, at akrylmaling er perfekt til mange forskellige typer af kreative projekter, idet det hæfter sig på alt fra lærred og papir til tekstil og glas. Akrylmaling forhandles derfor selvfølgelig i stor stil hos Art-de-vinci.dk, og fås i både forskellige kvaliteter, størrelser og tykkelser. I den store webshop finder du således alt fra professionelle kunstnerkvaliteter fra mærket GOLDEN til lækre studio kvaliteter fra mærker som AMSTERDAM og Galeria. Akrylmaling findes i flere tykkelser, sådan at du kan arbejde med præcis den type maling, du er mest bekvem ved. Find for eksempel heavy body, fluid eller high flow. Ligeledes finder du naturligvis et stort udvalg af tilbehør, der egner sig til at male med akrylmaling. Art-de-vinci.dk gør det derfor muligt for dig at udleve dine malerdrømme med akrylmaling og tilbehør i kvalitet til gode priser.

Udforsk maleteknikker med Ranger Alcohol Ink

Et produkt, som måske ikke alle har stiftet bekendtskab med, er Ranger Alcohol Ink. Hos Art-de-vinci.dk er man vilde med alkohol ink — især fra mærket Ranger. Ranger Alcohol Ink fås derfor i en lang række farver, størrelser og sæt, som er særligt egnede for nybegyndere. At male med Ranger Alcohol Ink er nemlig spændende for nybegyndere fordi den høje koncentration af pigment gør, at nye farver skubber til de farver du allerede har lagt. Du kan desuden bruge Ranger Alcohol Ink på alle typer af ikke sugende overflader, såsom metal eller glas, men også bruge det direkte på for eksempel et lærred, hvis du er ude efter et mere akvarel agtigt look. Ønsker du dog at bruge Ranger Alcohol Ink på lærred uden denne effekt, kan du med fordel forsegle lærredet med spraymaling, lak eller akrylmaling. Hos Art-de-vinci.dk forhandles Ranger Alcohol Ink i fire forskellige kategorier, der hver især kan lidt af hvert. Du har derfor masser af valgmuligheder både når det gælder farver, mixativer og teksturer. Det anbefales dog altid at man anvender et åndedrætsværn ved brug af produkter fra serien Ranger Alcohol Ink.

Læs mere om både akrylmaling og Ranger Alcohol Inks på www.art-de-vinci.dk, der altid garanterer fri fragt ved bestillinger over 799 kr. og levering indenfor bare 1-3 hverdage.