Vegansk og glutenfri rawbar med dadler

Ganefryd

Ganefryd har udviklet en lækker serie af rawbars, der tager udgangspunkt i dadler. Læs mere om den veganske dadelkonfekt og smagsvarianterne på ganefryddadelkonfekt.dk.

Økologisk og naturlig dadelkonfekt produceret af Ganefryd

Ganefryd fører deres dadelkonfekt i deres egne butikker, men også hos andre forhandlere inden for helsekost. Det er en økologisk snack uden gluten. Dadelkonfekt, der er udviklet af Ganefryd, henvender sig også til veganere, som ønsker at undgå alle former for animalske produkter i kosten. Der er fristende smagsvarianter at vælge mellem fra mærket her. Køb dadelkonfekt med ingefær, kaffe, kakao m.m. Denne veganske snack egner sig fx som mellemåltid. Er du ved at gå sukkerkold? Så sæt tænderne i en saftig rawbar spækket med naturens herligheder. En glutenfri bar fra Ganefryd er måske lige det, du trænger mest til i 2-pausen. Slut af på arbejdspladsen med energi i reserve. Mange forbrugere spiser også denne rawbar før, under eller kort efter en træningssession. Det er en hurtig, naturlig og økologisk energikilde. Vælg også mellem appelsin, lakrids og mynte. Hvilken smag mon bliver din favorit?

Dadelkonfekt som glutenfri bar med smag af lakrids, ingefær, appelsin m.m.

Klik dig frem til dadelkonfekt af bedste kvalitet hos Ganefryd. Der sælges økologiske og velsmagende rawbars, hvor dadler indgår som hovedingrediens, men hvor hver type har en unik ingrediens som fx lakrids, appelsin eller ingefær. Du kommer til at elske de veganske og glutenfrie snacks, du kan læse mere om på www.ganefryddadelkonfekt.dk. Det er et økologisk mellemmåltid, som kan få gearene i kroppen til at fungere på fuldt blus igen. Dadelkonfekt fra Ganefryd har vundet en test i et kendt dameblad sammenlignet med mange andre brands. Det er en natulig og glutenfri snack, der er ideel, hver eneste gang man er ved at løbe lidt tør. Inde på ganefryddadelkonfekt.dk kan du finde ingredienslister og læse mere om de økologiske og naturlige principper bag deres dadelkonfekt, der er formet som rawbars.

Bestil veganske snacks med dadler af en økologisk og glutenfri kvalitet hos Ganefryd.