Spændebånd og PVC fittings i bedste kvalitet hos ROYKON

ROYKON

ROYKON fører et stort udvalg af fittings, rør, slanger etc. Søger du fx PVC fittings eller spændebånd til konkurrencedygtige priser, så læs med her.

PVC fittings er fordelagtige til mange typer opgaver

Den danske virksomhed ROYKON er en af de førende inden for fittings, rør, slanger, og alt hvad der hører til. Hvis du arbejder med vandinstallationer, pneumatiske installationer eller i andre industrier, så har de helt sikkert lige det, du skal bruge. De fører bl.a. fittings i plast, rustfrit og syrefrit stål, almindeligt stål, aluminium, messing, bronze etc. De forskellige metaller og legeringer har egenskaber, der egner sig til fx installationer tæt ved brændbare materialer, højtryk, underjordiske installationer, kemi etc. Du kan altid opsøge deres professionelle kundeservice, der tilbyder rådgivning fra 8-16 mandag til torsdag og 8-14 om fredagen. Søger du PVC fittings og tilbehør som rør, lim og andet, så kan du finde lige det, du skal bruge i sortimentet. PVC fittings er ofte lavet af genbrugt PVC og indeholder desuden primært salt, hvilket gør det til et prisstærkt materiale. PVC fittings kan bruges i mange forskellige industrier. Det er meget langtidsholdbart, men er ikke godt til varme. Læs mere på roykon.dk.

Spændebånd i rustfrit stål, acetaplast m.fl.

ROYKON har også tilbehør til alle slags installationer, og stort set uanset hvilken industri, du arbejder i, vil du kunne finde præcis det, du søger af lim, spændebånd, gummiringe, rørholdere etc. Når det kommer til spændebånd, har de forskellige materialer at vælge imellem: acetaplast, rustfrit stål eller almindeligt stål. Skal du arbejde med installationer, der bliver udsat for vand og korrosion, så er det AISI 316 rustfrit og syrefrit stål, du skal have fat i. Når det kommer til slangeforbindelser, er spændebånd ofte en god løsning, der både er effektiv og økonomisk. De fører både 1-øre samt 2-øre spændebånd. Hvis du søger noget helt specifikt, så kan du altid kontakte kundeservice for at høre, om de kan hjælpe dig. Find præcise produkter og materialer i sortimentet, hvor priserne altid er konkurrencedygtige, og hvor der findes mange forskellige valgmuligheder.