Skræddersyede peptalks, salgstræning og foredrag hos resultatskaber.dk

resultatskaber.dk

Rolf Høegh er navnet du skal lære at kende, hvis du mangler en fantastisk salgstræner og personlig rådgiver til din virksomhed. Med resultatskaber.dk har han formået at udbyde skræddersyede løsninger til dig og dit firma, der ønsker rådgivning og vejledning indenfor salg og marketing. Læs mere om peptalks, salgstræning og foredrag her eller på www.resultatskaber.dk.

Fængende og lærerig peptalk

En sælger skal ikke bare kunne overbevise en kunde om sin intention, men også kunne holde deres relation ved lige — selvom han er dyrere end sine konkurrenter. Det er her Rolf Høegh træder ind i lyset! Bare ved hjælp af en peptalk eller et foredrag kan Rolf Høegh få sparket dine ansattes salgskundskaber op på helt nye niveauer. En peptalk bør både være fængende, underholdende og lærerig, hvilket er præcis, hvad Rolf Høegh leverer. Dine ansatte vil med sikkerhed gå fra en sådan peptalk med en masse anvendelig viden i baghovedet, samt en helt ny entusiasme for deres fag.

Abonnement til salgstræning

Hvis du ønsker et mere længerevarende tilbud end bare et enkelt foredrag, kan du med fordel tilmelde dig et løbende abonnement til salgstræning. Dette indebærer jordnær og ikke mindst firmatilpasset salgstræning, samt en gratis bonus på yderligere 16 timers telefonisk sparring og opfølgning. Med dette tilbud sørger Rolf Høegh for, at dine kunderådgivere altid er opdateret med de nyeste teknikker indenfor salg og marketing. Uanset hvilket tilbud du vælger — om det bliver skræddersyet salgstræning til dit firma, eller salgstræning med åben tilmelding — kan du være sikker på at forøge din omsætning samt forbedre forholdet til dine kunder. Du behøver derfor ikke lede længere, hvis du bare mangler det ekstra boost, der skal til, for at få gang i nye og mere produktive tider i din virksomhed.

Mangler du salgstræning, der rent faktisk virker? Kontakt da Rolf Høegh på www.resultatskaber.dk, og bestil dit første møde med manden, der fuldt berettiget bliver omtalt som ‘kongen af salg’.