Rådgivning i alt fra regnskabsanalyse og medarbejderaktier til skat og moms

PrivatRevision er eksperter i skattesager og økonomi. Læs bl.a. her om deres ekspertise inden for medarbejderaktier og regnskabsanalyse.

Afløn dine medarbejdere korrekt med medarbejderaktier

Søger du hjælp til korrekt og fyldestgørende indberetning af medarbejderaktier, så står PrivatRevision klar til at hjælpe dig. Deres ekspertise på området gør dem til en stærk medspiller, når det kommer til spørgsmål om regnskab i mindre virksomheder. Medarbejderaktier kan være en smart måde for virksomheder at aflønne medarbejdere, da disse opnår gode skattemæssige fordele og samtidig får en øget interesse i at virksomheden vækster. På den måde sætter både ledelse og medarbejdere hånden på kogepladen i forhold til at få virksomheden til at vokse, og det skaber incitament for at yde en ekstra indsats. Det kan dog være virkelig besværligt at indberette medarbejderaktier korrekt og at beregne den skattepligtige gevinst. Dette gælder især, hvis medarbejderen har erhvervet sig aktierne løbende til forskellige købspriser. I dette tilfælde skal der foretages en gennemsnitsberegning af købssummerne for at finde overskuddet, hvilket der så skal beregnes skat på. Hvis du skal bruge rådgivning i forbindelse med medarbejderaktier, så kan du finde professionel hjælp hos privatrevision.dk. Deres eksperter, advokater og jurister kan helt sikkert hjælpe dig med at finde de rette svar på dine spørgsmål. Læs meget mere på deres hjemmeside. Her kan du kontakte kontoret i Aarhus til en uforpligtende snak om dine spørgsmål.

Sund økonomi med en regnskabsanalyse fra PrivatRevision

Hvis du søger at få styr på selv de mindste detaljer i regnskabet, så kan PrivatRevision hjælpe dig. De tilbyder regnskabsanalyse af både små og mellemstore virksomheder inden for de fleste brancher såvel som fonde, institutioner og foreninger. Hvis du skal bruge en fyldestgørende analyse af en konkurrerende virksomheds regnskaber i forbindelse med tanker om opkøb, så kan de klare en grundig regnskabsanalyse ud fra eksisterende regnskabsmateriale. Der findes mange forskellige grunde til at ville have analyseret regnskaber: man skal kunne vide om en virksomhed har en sund økonomi, hvis man fx tænker på at opkøbe den. Men bør kende til dens økonomiske udvikling, omkostningsstruktur og likviditetsgrad. Du kan også bestille en regnskabsanalyse af din egen virksomhed for bedre at forstå dit årsregnskab. Mange virksomhedsejere i mindre virksomheder har ikke baggrund i økonomistudierne, og det kan være godt at kende regnskabet lidt ned i detaljerne. Skal du bruge hjælp til en regnskabsanalyse eller andre økonomiske og skattemæssige værktøjer, så kan du læse mere på www.privatrevision.dk. Søger du professionel rådgivning eller revision til din virksomhed eller som privatperson, så kan de hjælpe dig med mange spørgsmål omkring fx skat, familie, ejendom, aktier etc. Læs mere på hjemmesiden om de mange services de tilbyder.